Hopp til hovedinnhold

Software til kontordesign

Lag kontorlayout, møbler, dekorer og se ditt kontordesign i 3D. Ingen CAD-erfaring kreves. RoomSketcher`s software til kontordesign gjør det enkelt!

Kontor 3D plantegning med hage i blåtoner
Max Hodges

“Et brukervennlig, men overraskende effektivt og funksjonelt verktøy til innredning av et rom.

Max Hodges

CEO, Japan Rabbit

Slik bruker du RoomSketcher`s software til kontordesign

Det er to enkle måter å komme i gang med ditt kontordesign på - enten ved å tegne selv med vår software eller bestille din plantegning fra våre dyktige illustratører. Lag kontordesign i 3 enkle steg.


Planlegg og tegn kontoret med RoomSketcher Appen

Steg 1: Tegn og rediger din kontorlayout

Design din 2D-kontorlayout på få minutter ved hjelp av den enkle dra-og-slipp-funksjonen. Bare klikk og dra markøren for å tegne eller flytte vegger. Velg vinduer og dører fra produktbiblioteket, og dra dem på plass. Det innebygde måleverktøyet gir deg mulighet til å lage en nøyaktig plantegning av kontoret.

RoomSketcher software til kontorplanlegging

Steg 2: Møbler plantegningen

Velg fra et bredt utvalg av materialer som kan brukes på vegger, gulv og tak. Velg kontormøbler som skrivebord, stoler, skillevegger, oppbevaringsskap og mye mer. Deretter drar du dem på plass. Du kan enkelt endre størrelsen på elementene og bruke funksjonen Bytt Materialer for å eksperimentere med forskjellige farger og finish.

Kontorplanlegger Live 3D

Steg 3: Se din plantegning i 3D 

Bruk det virtuelle kameraet i appen til øyeblikkelige bilder av designet med 3D-snapshots. Bytt deretter til Live 3D, og ta en interaktiv, virtuell rundtur. Når kontordesignet ditt er ferdig, opprett 2D- og 3D-plantegninger, 3D-bilder og 360-visninger for å vise frem idéene og dele dem med din entreprenør.


Effektiv visualisering - Få fotorealistiske 3D-gjengivelser av ditt kontordesign

RoomSketcher gjør det enkelt å lage plantegninger og 3D-bilder av din kontorlayout – som en profesjonell! Her er noen få eksempler på typer plantegninger og bilder du kan lage:

Kontor med kjøkken, loungeområde og toaletter

2D-plantegninger til kontor

2D-plantegninger er avgjørende for planlegging av kontoret. De hjelper deg med å vise hva som passer ved innredningen av kontoret med nøyaktige mål av rommet. Se mål, romstørrelser i kvadratmeter og fot, møbellayout og mye mer. 2D-plantegninger av kontoret er også nyttig for å lage oversikt over sitteplasser og til å organisere arbeidsflyten.

Kontor 3D plantegning kommersiell

3D-plantegninger til kontoret

Med RoomSketcher kan du lage en 3D-plantegning av kontoret ditt med et klikk! 3D-plantegninger er ideelle til planlegging av kontoret fordi de hjelper deg å visualisere hele rommet, som gulvmateriale, veggfinish, møbler og mye mer.

Kontordesign industriell stil konferanserom

3D-bilder

Lag fantastiske 3D-bilder for å vise frem dine designideer til kontoret. Ta Snapshots ved hjelp av kameraet i appen, og generer dem til høyoppløste 3D-bilder – med et klikk.

Kontordesign 360 Visning

360-visninger

Lag en panorama 360-visning av hvert av rommene i ditt kontordesign. 360-visning er en fantastisk måte å vise resepsjon, fellesområder og viktige rom på et dynamisk bilde.


Hvorfor RoomSketcher er den beste softwaren til planlegging av kontor


Ofte stilte spørsmål (FAQ):


Ønsker du mer inspirasjon?

Utforsk våre plantegninger og designidèer til kontor. Fra store kommersielle kontorlokaler til hyggelige hjemmekontor.


Anbefalt lesestoff

Klar for å prøve RoomSketcher?