Hopp til hovedinnhold

Erfaringer fra kunder

RoomSketcher Appen er elsket av fagfolk og huseiere over hele verden. Her er hva noen av dem har å si om oss. 


Lisa Shearer

Lisa Shearer

"Jeg har brukt RoomSketcher i over 2 år nå i min design- og oppussingsvirksomhet. Det er enkelt å navigere og veldig nyttig for å vise kundene hvilke muligheter som ligger i boligen deres, ved hjelp av 2D- og 3D-plantegninger og virtuelle 3D-visninger. Hvis jeg noensinne har hatt problemer med appen, har de vært lydhøre for å løse eventuelle problemer. Jeg har også benyttet meg av muligheten til å bestille plantegninger som jeg sender inn og som kommer tilbake til meg innen en dag. Jeg gleder meg til å bruke RoomSketcher i mange år fremover."

Interiørdesigner, Shearer Designs

Matyas Frydrych

Matyas Frydrych

"Jeg bruker RoomSketcher for å lage plantegninger for mine eiendomskunder, som en del av min foto- og videoproduksjon. Takket være det kan jeg gi dem ekstra service så de ikke behøver å få hjelp andre steder. Det er enkelt å bruke og har antagelig den mest sjenerøse abonnements- og kredittpolitikken i markedet"

Boligfotograf, DoubleM

John Heimark

John Heimark

"Jeg har brukt RoomSketcher i mange år for å vise frem plantegninger i vår portefølje. Jeg har ennå ikke funnet noen annen løsning som lager renderinger av så høy kvalitet og med fleksibilitet til å tilpasse dem til vårt spesifikke behov. Jeg har brukt de eksporterte plantegningene i videoer, på print og til presentasjoner på vår hjemmeside. Jeg anbefaler dette produktet til alle som vil ha fleksibilitet til å lage og endre plantegninger for å skreddersy dem til deres spesifikke behov. Den eneste ulempen at det er en litt bratt læringskurve for softwaren. Dette oppveies, etter min mening, fullstendig av de ressursene som tilbys av deres hjelpesenter. Der kan du finne veldig detaljerte instruksjoner for hvordan du skal utføre hvilken som helst oppgave som passer dine behov."

Markedsføringssjef, Douglass Properties

"RoomSketcher får mine presentasjoner til å se profesjonelle ut og kundene mine elsker å se sine rom og mine design i et format som er lett å forstå. RoomSketcher har hevet min virksomhet til et nytt nivå. Det er lett å lære og navigere i. Instruksjonsvideoene deres er fantastiske, og det er også kundeservicen."

Gwen McClure - Interiørdesigner, Place It
Claire Elyse

Claire Elyse

"Jeg elsker å bruke RoomSketcher for å vise kundene mine hvordan de best kan innrede rom og optimalisere lagringsplassen. Som profesjonell organiseringsekspert har dette verktøyet vært uunnværlig for meg i mitt arbeid med kunder, både personlig og virtuelt."

Profesjonell organiseringsekspert & coach, Clear Box Clear Space

Max Hodges

Max Hodges

"Et brukervennlig, og likevel overraskende kraftig og funksjonsrikt verktøy for romplanlegging."

CEO, Japan Rabbit

Robin Tschumper

Robin Tschumper

"Som en interiørdesigner uten noen eksamen i arkitektur eller interiørdesign, synes jeg RoomSketcher er til utrolig stor hjelp. Jeg bruker programmet for å gjøre om innredningen i de husene vi kjøper for å pusse opp og selge. Jeg har til og med kunnet flytte trapper. Jeg har prøvd et par tilsvarende programmer, men RoomSketcher er så mye enklere! Mannen min, som har problemer med alt av teknologi og software, klarte å bruke det uten særlig hjelp. Jeg anbefaler det på det varmeste."

Interiørdesigner, USA

"Jeg jobber med å planlegge og innrede baderom, og dette produktet er uvurderlig når det kommer til å få produktet ut til mine kunder. Det gir meget god valuta for pengene. Nå kan jeg ikke unnvære det som et verktøy i virksomheten min."

Fiona Higgins - Interiørdesigner
Stian Abrahamsen lærer

Stian Abrahamsen

"Det jeg liker med RoomSketcher er at det er et veldig intuitivt og enkelt program å bruke med mange muligheter. Elevene mine elsket programmet, hovedsakelig på grunn av brukervennligheten og alle de kreative mulighetene."

Kunst- & håndverkslærer, Norge

Ruben Feldman

Ruben O. Feldman

"RoomSketcher er et veldig pålitelig selskap på alle måter.
De er profesjonelle, bryr seg om brukerne sine, og leverer som lovet, noe som er av stor viktighet når vi organiserer våre arkitekttjenester. Det er ingen tvil om at virksomheten min vil blomstre og de gode anmeldelsen vil øke med hjelp av RoomSketcher som jeg anbefaler sterkt både når det kommer til teknologien og den eksepsjonelle kundeservicen deres!"

Arkitekt, USA

Dave Campell

Dave Campbell

"Min erfaring er at RoomSketcher leverer akkurat det jeg lette etter - et verktøy som var enkelt å bruke til å tegne huset mitt så jeg kunne fjerne vegger, legge til møbler osv., og deretter få en rask 3D-rendering av alt dette. 3D-visualiseringene er verdt prisen alene - for en oppussing som gjerne koster $50,000 - $70,000, er det å få tak i et verktøy som dette VELDIG VIKTIG for å kunne ta de essensielle beslutningene i starten av oppussingsprosjektet."

Huseier, USA

"Jeg elsker RoomSketcher - den har spart meg tusenvis av pund på arkitektkostnader ved at jeg har designet selv og visualisert i 3D. Jeg har bygget om to eiendommer ved planlegge i appen og bildene i appen sammenlignet med det ferdige resultatet er nærmest identiske."

Sarah Thompson, huseier, UK

Klar for å prøve RoomSketcher?