RoomSketcher

Erfaringer

Roberto-CaranciEiendomsmegler
” Med RoomSketcher visualiserer jeg eiendommer i 3D. Brukergrensesnittet er intuitivt og lett å jobbe med. Stort pluss: Utmerket kundeservice! Alltid hjelpsomme, hyggelige og imøtekommende. “
– Roberto Caranci, RE/MAX
André-MartinsenBoligfotograf
” RoomSketcher har endret måten jeg jobber på. Alt det jeg tidligere måtte outsource kan jeg nå gjøre selv takket være RoomSketcher. “
– André Martinsen
Marit-Skei-Interior-DesignInteriørdesigner
” RoomSketcher har vært mitt favoritt designverktøy i flere år. Det er et genialt tegneverktøy som er raskt og enkelt å jobbe med. “
– Marit Skei, Nr 14 Interiørhelp
Kay-Myrstrand-Property-PhotographerBoligfotograf
” Jeg bruker RoomSketcher for alle mine 3D illustrasjoner, og dette alene står for nesten 30% av min årlige innkomst som profesjonell boligfotograf. “
– Kay Myrstrand, Fokus Foto
StephanieBlogger
” Vi planla å pusse opp jentene våres soverom så dette programmet var perfekt for meg. Jeg kunne visuelt se mine ideer i sammenheng og planlegge hvordan jeg kunne møblere på best mulig måte. “
– Stephanie, Bay-Bee.co.uk
Manuela-SchröderEiendomsmegler
” Jeg er veldig fornøyd med RoomSketcher! Den superraske leveringstiden på mine første ordre overbeviste meg, og om jeg trenger det får jeg nøyaktig, rask og supervennlig kundeservice.”
– ManuelaSchröder, immowerk.net
Dominika-Vente-Real-Estate-MarketingEiendomsmarkedsføring
” RoomSketcher er lett å bruke og gjør det morsomt å tegne! “
– Dominika Vente, Marketing Manager, Germany
Johnny-Bang-Interior-DesignInteriørdesigner
” Mitt absolutte favorittverktøy når det kommer til interiørdekor og design. “
– Johnny Bang, Interiørarkitekt og fotograf
Andreas-Johnsen-HomeownerHuseier
” RoomSketcher hjalp oss å bygge drømmehuset – vi tegnet plantegningene på nett og viste dem for arkitekten. Slik kunne vi planlegge alt fra romstørrelser til møblering. “
– Andreas Johnsen, Norge
GeekItDownNettside
” For alle som er i boligbransjen, driver med boligplanlegging, boligstyling og interiørdesign er dette verktøyet et “must”. RoomSketcher kan for disse bransjene blant annet bety visuell prøving av fargekombinasjoner. “
– Thomas Lundy, GeekItDown
Sam-Crothers-HouseplanologyBlogger
” RoomSketcher fungerer for alle slags mennesker som elsker å drive med design, og for profesjonelle som trenger et robust program for å lage 2D og 3D interaktive plantegninger. “
– Sam Crothers, Houseplanology.com

” RoomSketcher forenkler arbeidsflyten til en boligfotograf. De har pålitelig levering og god kundeservice. ”
John-A Sugaarden, Boligfotograf, Norge

” Lett å bruke og med masse potensiale! Kun fantasien setter grenser for hva du kan lage med RoomSketcher! ”
Nils Norberg, Sverige

” RoomSketcher er genialt – den profesjonelle kvaliteten på plantegningene jeg har laget med RoomSketcher har forbedret vår boligannonsering enormt. ”
James Bellini, James Griffin Lettings Ltd, England

” RoomSketcher er en rask, morsom og veldig proff måte å visualisere dine nye oppussingsprosjekter, din nye leilighet eller nybygg. Reisen fra tanke til realitet har aldri vært lettere! ”
Tom Roberg, Norge

” Raskt og enkelt å lage plantegninger i vakker 3D. Designet er klart på 30 minutter. ”
Batur, Ingeniør, Tyrkia

” Rakst, effektivt, lett og kjempebra!!! ”
Lycurgo de Carvalho, USA

” RoomSketcher er enkelt å bruke og tilgjengelig overalt, så lenge du er på nett. Det er en flott måte å visualisere og illustrere dine design til klienter for bedre forståelse og nøyaktighet i byggeprosessen. ”
Guri Havnevik, Prosjektleder, Norge

” Takk RoomSketcher. Dette produktet er lett å bruke selv for de som ikke er så IT-sterke. ”
Mike, Sverige

” En enkel og reell vising av mine design!”
Hege Andreassen, Norge

” Du trenger ikke å betale tusenvis av dollar på design firmaer eller bruke utallige timer på tekniske programvarer for å få resultatene du ønsker. RoomSketcher er lett å bruke og en kostnadseffektiv måte å lage raske bilder av dine ideer. ”
Scott Allan Kress, Interiørdesigner, USA

” Det er supert å kunne style ditt hjem før du flytter inn! ”
Anette Eliasson

” Dette programmet har hjulpet meg mye med mitt interiørdesign firma. Det er så enkelt og effektivt å tegne. ”
Leonard Lee Zeyuan, Interiørdesigner

” RoomSketcher hjelper våre kunder å visualisere små og store prosjekter vi gir dem. ”
Frank Waaland, IT Sjef, Norge

” Vi har ikke funnet noe program som er raskere på å lage renderinger. RoomSketcher er helt utrolig. ”
Will Reed, Eier – Choice Granite & Remodelling, USA

” RoomSketcher er mye bedre enn mange andre 3D boligplanleggingsprogrammer jeg har brukt. Det er lett å forstå og bruke – selv nybegynnere klarer det. Jeg vil anbefale deg for de som ikke ønsker bryet med å bruke timevis med bruksanvisninger for å lage et rom eller design. ”
Jennifer Devon, Interiørdesigner, England

” Enten du vil bruke RoomSketcher profesjonelt eller bare for gøy er det en morsom og kreativ måte å uttrykke din visjon. ”
John Nuter, Interiørdesigner, USA

” RoomSketcher er en super måte å vise dine kunder hvordan deres hjem kommer til å se ut. Det gjør det lett for kunden å forstå hva du planlegger for dem. ”
Joie, Interiørdesigner, USA

” Jeg er super glad for RoomSketcher. Det er det grunnleggende verktøyet for mine plantegninger og renderinger. ”
Konstadina, Interiørdesigner, Hellas

” Jeg har nettopp startet å bruke RoomSketcher og allerede ønsker jeg å oppgradere til pro versjonen. Jeg er boligstylist, og RoomSketcher er utmerket for å vise mine design for kundene mine. ”
Mafalda, Interiørdesigner, Australia

” RoomSketcher har vært en fornøyelse å bruke og jeg vil bruke det videre i mine oppussingsprosjekter. En av de store fordelene med VIP lisensen er at det inkluderer bruken av Live 3D slik at jeg kan vise mine design til venner og bekjente på PC, nettbrett og telefon! Jeg har prøvd liknende designverktøy tidligere, både gratis og betalte løsninger, og jeg vil si at RoomSketcher tilbyr mye mer. ”
Mel, MyDaysNI.com

” RoomSketcher har vist seg å være uvurderlig for min bedrift og har virkelig hjulpet oss å forbedre vårt design og våre planløsninger før det var for sent! ”
Leon Wade, England

” Programvaren er super intuitiv – dra og slipp funksjonaliteten lar brukere tegne vegger, vinduer og dører. Forhåndstegnede elementer betyr at det du ser etter allerede er tegnet og du kan helt enkelt trykk og dra det inn for å starte å designe ditt rom. Som et designverktøy er det fantastisk. Det lar mennesker se inn i deres hjem… Kjøkken design funksjonen er genial – mye lettere enn IKEA programmet jeg tidligere har prøvd å bruke. Jeg vil vil virkelig anbefale denne programvaren til alle som planlegger å pusse opp deres hjem. ”
Ruth, EightsandSevens.com

” Jeg ser for meg å studere arkitektur og har sett lenge etter en boligplanlegger på nett. RoomSketcher har vist seg å være det mest nyttige og lærerrike. Glimrende priser og fantastisk service. Takk til dere RoomSketcher! ”
Tarnya Gowar, England

” RoomSketcher er et superbra verktøy som med mye fleksibilitet hvilket hjalp oss re-designe vårt hus. Ryddige og pene plantegninger og 3D Bilder, og et stort møbelutvalg som du kan bruke til å organisere ditt hjem. Få et ekte inntrykk av hvordan ditt nye hus vil se ut – det er som å se gjennom et vindu! ”
Ad Van der Burgt, Netherlands

” RoomSketcher var super nyttig når jeg skulle planlegge min to-roms leilighet grunnet at det er begrenset med plass. RoomSketcher hjalp meg forstå nøyaktig hva slags møblement jeg burde bestille og hva slags materialer, farger og mønster som passet best inn. Jeg ble veldig imponert over hvor nyttig RoomSketcher 360 View er. Ved hjelp av umiddelbar 3D visualiseringen kunne jeg gjøre de rette valgene isteden for å fylle plassen med unødvendige møbler og farger som ville sluke all plassen. Et utrolig bra produkt! Jeg vil absolutt anbefale det både for profesjonelle og ikke-profesjonelle.”
Alex Reznor, Russia

” RoomSketcher er kjempelett å bruke og det er en super måte å eksperimentere med endringer i hjemmet, elsker det! ”
Laura, Australia

” Elsker å bruke RoomSketcher – det er så lett å tegne, og det gjør mine ideer levende. Det var så nyttig å se hvordan vårt renoverte hus ville se ut. Jeg kommer til å anbefale det til venner og familie! ”
Kelley, New Zealand

” Jeg startet å bruke RoomSketcher for å få en idé om hvor mye plass jeg ville trenge for å bygge det ideelle huset for min familie, og hvordan jeg burde legge det opp. Så langt har det vært en utrolig hjelp for å å få mine ideer av hva jeg praktisk trenger og kostnader uten at jeg har trengt å kontakte hverken konsulent eller arkitekt. ”
Pedro Irusta, Argentina

” Det er så lett å bruke at alle som har et bolig designprosjekt burde prøve det. ”
Matthieu Geistel, France

” Jeg hadde så mange ideer om hvordan jeg kunne tenke meg at mitt hus skulle se ut… med RoomSketcher kunne jeg legge inn alle mine ideer på ett sted og det er utrolig kult. ”
Jean-Paul d’Offay, Seychelles

” Jeg er ingen profesjonell designer eller arkitekt, men RoomSketcher lot meg designe mitt nye hjem helt enkelt. Det beste var at jeg kunne virtuelt få en følelse for mitt nye hjem. Tusen takk RoomSketcher. ”
Danish Khan, India

” Jeg har planlagt mitt container hjem lenge nå, men det har lenge vært bare tanker, konsepter og mentale bilder. RoomSketcher har hjulpet meg lage en mer visuell versjon av mine design ved hjelp av faktiske mål og møbler. Jeg er nå mer enn noen gang fast bestemt på å gjøre mine drømmer til virkelighet. RoomSketcher var et flott designverktøy.
Kenneth Manlangit, Philippines

” Jeg bruker RoomSketcher mest for gøy, men det gir meg anledning til å planlegge og designe mitt hjem for når det blir aktuelt. ”
Lidia, Slovenia

” Alt i alt er RoomSketcher er en av de letteste designprogramvarene jeg har brukt. Det er også mye raskere enn å tegne fasader og perspektiver fra bunnen av med linjal og papir. Om du ønsker å lage dine egne design eller du er en designer som ønsker et ekstra verktøy, anbefaler jeg at du prøver RoomSketcher. ”
Fexiruggz.com

” Til forskjell fra andre designverktøy har RoomSketcher fantastisk grafikk. Programmet kjører jevnt, uten å hakke og det at det er gratis er bare helt utrolig. Noe av det som gjør at RoomSketcher skiller seg ut er at du kan se ditt rom i 3D, og dermed kan du se ting fra mange ulike vinkler. Dette er veldig hjelpsomt når du ønsker å få en ekte følelse av hva ditt rom vil se ut. ”
3DGeeks.com

” Lett å bruke og veldig nyttig. ”
Simpson Wong, Hong Kong

Kom i gang, risikofritt!

Du kan bruke mye av vår funksjonalitet, uten at det koster deg noe. Oppgrader når du har behov for ekstra funksjonalitet – så enkelt er det!

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressurser

Bolig

Profesjonell Bruk

RoomSketcher