RoomSketcher

2D Plantegninger

Lag profesjonelle 2D Plantegninger, raskt og enkelt. Få plantegninger som ser ut akkurat slik du ønsker. Enten du jobber med interiørdesign eller innen boligbransjen – en god 2D Plantegning er helt nødvendig.

RoomSketcher-2D-Floor-Plans
  • Enkelt å lage – tegn selv eller bestill fra vår Tegneservice
  • Profesjonelle plantegninger, perfekt på nett eller i brosjyrer
  • Tilgjengelig for RoomSketcher Pro og VIP brukere

” Raske, effektive og fantastiske resultater! ”
Lycurgo de Carvalho, Huseier

Profesjonelle 2D Plantegninger for trykk og nett

RoomSketcher 2D Plantegninger gir et enkelt og profesjonelt bilde av planløsningen til boligen. Perfekt enten du skal presentere boligen for salg, i takst- eller boligsalgsrapporter, eller i forbindelse med et oppussing- eller renoveringsprosjekter.

Du får 2D Plantegninger levert enten som svart-hvitt tegninger eller med farger, med eller uten møbler, og med eller uten mål. Med andre ord, 2D Plantegninger kan se ut akkurat slik du ønsker.

Du kan bruke RoomSketcher App til å tegne plantegningen selv, enten på frihånd eller ved å bruke en skisse som underlag. Du kan også skanne inn en skisse eller blåkopi og bestille plantegningen fra RoomSketcher Tegneservice.

Med mål, romnavn og størrelser

Velg om du vil vise innvendige og utvendige mål på plantegningen, ha med romnavn og romstørrelser, og om du vil vise plantegningen møblert eller umøblert.

RoomSketcher-2D-Floor-Plans-Master-Bath

Profesjonelt brevark

Last ned en høyoppløst plantegning og velg mellom PDF, JPG og PNG-format. Som Pro bruker kan du sette opp ditt eget brevark, med firmalogo og disclaimer-tekst.

RoomSketcher-2D-Floor-Plan-Letterhead

Lag din egen plantegningsprofil

Som RoomSketcher Pro bruker har du mulighet til å sette opp din egen plantegningsprofil. Du velger om du ønsker plantegninger i svart-hvitt, gråtoner eller med forskjellige farger på vegger og gulv. Med RoomSketcher kan du få plantegninger som ser ut akkurat slik du selv ønsker.

RoomSketcher Custom 2D Floor Plan Profiles -800x600

Kom i gang, risikofritt!

Du kan bruke mye av vår funksjonalitet, uten at det koster deg noe. Oppgrader når du har behov for ekstra funksjonalitet – så enkelt er det!

” Jeg er kjempefornøyd med RoomSketcher. Det er det grunnleggende verktøyet for alle mine plantegninger og interiørdesignprosjekt.”
Konstadina, Interiørdesigner

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressurser

Bolig

Profesjonell Bruk

RoomSketcher