Hopp til hovedinnhold

Omfattende møbelbibliotek

Med RoomSketcher Pro og Team får du tilgang til vårt komplette produktbibliotek. Flere møbler, flere materialer, mer inventar og flere finish-valg.

Interiør design trend med velvære hjemme
Mer møbelutvalg med RoomSketcher Pro

Flere møbler, innredning og teksturer som kan tilpasses

Med RoomSketcher Pro og Team får du eksklusiv tilgang til vårt komplette produktbibliotek som inkluderer flere møbler, inventar, hvitevarer og tilbehør for dine bolig- og interiørdesign. Med vår smarte Erstatt materialer-funksjon kan du endre finish og farge på elementene.

Kjøkken med åpen hylleløsning og skap

Flere overflater og materialer

Få tilgang til vårt komplette materialbibliotek, hvor du finner massevis av ekstra materialer for gulv, vegger og tak. I tillegg får du vårt komplette utvalg av overflater til kjøkkeninnreding. For hvitevarer, skap og benkeplater. Prøv marmor, stein eller tre, forskjellige fliser, panel og mye mer.

Lag uterom

Flere alternativer til uteområdet!

Mange utemøbler tilgjengelig - alt fra terrassestoler og komfortable loungesofaer til solsenger, grill, basseng og mer. Pluss et bredt utvalg av utendørs grunnmaterialer som gress, jord, grus og sand. Legg til planter, trær og busker for å lage uteområder, landskapsdesign, områdeplaner.

Omfattende møbelbibliotek i appen

Pro- og Team-brukere kan gjøre egne innstillinger for sitt produktbibliotek

Trenger du ikke tusenvis av møbler? Begrens møbelbiblioteket til å kun vise de produktene du bruker mest. Spar tid ved å lage en liste over de mest brukte produktene og del listen med hele teamet ditt. En populær funksjon for våre erfarne planleggere. Kontakt kundeservice for mer informasjon.

Klar for å prøve RoomSketcher?