Hopp til hovedinnhold

Beregn Totalareal

Beregn gulvareal automatisk med Total Areal-funksjonen. Kraftig og enkel å bruke, med mange tilpasningsmuligheter.

2D plantegning av leilighet

Bergn gulvareal automatisk

Med vår Total Areal-funksjon regner du enkelt ut størrelsen på en gulvflate. Få arealberegningene dine i kvadratmeter eller kvadratfot. Beregn automatisk arealet til plantegningene dine for hver etasje, eller for hele boligen. 

Hvis du jobber med plantegninger for næringsbygg, taksering av boliger eller du planlegger et oppussingsprosjekt, vil du oppdage at Total Areal-funksjonen er veldig nyttig.

Beregn totalt areal

Fullstendig kontroll over beregning av gulvareal

Krav til beregning av areal varierer fra land til land og mellom ulike prosjekttyper. Med RoomSketcher har du full kontroll over hvilke rom og områder som er inkludert eller ekskludert i figuren din. Skreddersy beregningen av gulvareal for å passe dine spesielle prosjektkrav. Inkluder eller ekskluder vegger, korridorer, sirkulasjonssoner, serviceområder og mer, avhengig av dine behov.

En praktisk forhåndsvisning viser deg hva som er med og hva som ikke er med i beregningen, slik at du kan være sikker på at den endelige beregningen er riktig.

Beregn totalt areal RoomSketcher

Øyeblikkelige og nøyaktige beregninger

Tegn plantegningen med dine nøyaktige mål, definer primør- og sekundærrom, og RoomSketcher-appen beregner gulvarealene umiddelbart. Hvis du trenger å justere eller gjøre endringer i planen din, beregner appen automatisk arealene for deg på nytt.

Få fram bruttoareal (BTA), bruksareal (BRA), primærrom og sekundærrom. Norsk Standard - NS 3940:2012 og  Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling.

Svart og hvit 2d plantegning med totalt areal og mål

Plantegninger du kan stole på

Ved å bruke Total Areal-funksjonen kan du gi kundene dine nøyaktig informasjon om areal i en bolig eller et næringsbygg. Dobbeltsjekk dine lasermålinger og manuelle målinger for å gi en utregning du er sikker på. Du sparer tid og får presentable tegninger å vise kundene dine.

Eksporter plantegningene i 2D eller 3D med veggmål og beregninger av totalareal. Med RoomSketcher kan du tilpasse plantegningene så du får dem akkurat slik du vil ha dem.

Klar for å prøve RoomSketcher?