RoomSketcher

3D Bilder

Visualisér dine interiørdesign ideer med RoomSketcher 3D Bilder – utrolig lettvint og kostnadeffektiv bolig styling! Forvandle dine RoomSketcher snapshots til vakre 3D Bilder.

  • Høykvalitets 3D Bilder raskt og enkelt
  • Vis frem boligens mange muligheter med lekker 3D
  • Tilgjengelig for RoomSketcher Pro og VIP brukere

” RoomSketcher er lett å bruke og en kostnadseffektiv måte å visualisere dine ideer. ”
Scott Allan Kress, Interiørdesigner

3D Bilder – Rendering i verdensklasse

Med RoomSketcher får du det siste innen 3D visualisering og renderingsteknologi, kombinert med et enkelt brukergrensesnitt. Lag 3D Bilder av boligen for meglerprosjekter, interiørdesign og boligstyling, eller renovasjonsprosjekter.

RoomSketcher-Living-Room-3D-Photo

Virituell boligstyling – Helt enkelt!

Illustrer og style dine prosjekter akkurat som i virkeligheten. Få en følelse av hvordan din planløsning ser ut i 3D, og lag interiørbilder med det integrerte kameraet som fungerer akkurat som et ekte kamera. Plasser det i høyden og still inn vinkelen på linsen for å få detaljerte nærbilder. Skap den perfekte synsvinkelen for å vise frem potensialet til din bolig og interiør prosjekt.

Om du ønsker å lage bilder for interiørdesign, renovasjon eller eiendoms-prosjekter – 3D Bilder lar deg visualisere plassen raskt og enkelt.

RoomSketcher-Living-Room-3D-Photo

Lag vakre 3D interiørbilder

Lag vakre 3D interiørbilder som gir deg en sann følelse av hvordan rommet vil se ut. Inkluder farger, teksturer, tekstiler, materialer og møbler – Alt i levende 3D! Illustrer og kommuniser nøkkelegenskaper i boligens layout, lag før-og-etter bilder, planløsning , møbleringsforslag og mye mer.

Med RoomSketcher 3D Bilder er det lett å vise frem dine boliger eller hjemdesign med lekre interiør bilder. Perfekt for markedsføring på hjemmesiden din, i sosiale medier eller presentasjoner.

RoomSketcher-Living-Room-3D-Photo

Kom i gang, risikofritt!

Du kan bruke mye av vår funksjonalitet, inkludert RoomSketcher App’en, uten at det koster deg noe. Oppgrader når du har behov for ekstra funksjonalitet – så enkelt er det!

” Det kan være vanskelig å se for seg ideene til interiørekspertene. RoomSketcher 3D-Bilder er derfor svært hjelpsomt for meg å bruke for å visualisere mine prosjekter og møbleringsforslag!”
Ingrid Gerhardsen, Interiørdesigner

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressurser

Bolig

Profesjonell Bruk

RoomSketcher