Hopp til hovedinnhold

3D Foto

Lag fantastiske 3D Bilder av boligprosjektene dine! Topp moderne 3D Bilder, med kun et tastetrykk. Dette gjør interiørdesign og boligstyling enkelt!

Skandinavisk badreomsstil

Topp moderne 3D-gjengivelse

RoomSketcher gir deg topp moderne 3D-gjengivelse og visualisering. Med det brukervennlige tegneverktøyet kan hvem som helst lage fantastiske 3D Bilder med kun et tastetrykk. Perfekt for hjem- og romdesign, interiørdesign, boligstyling og eiendomsprosjekter.

Zen baderomsstil med tredetaljer

Visualiser ideene dine

Med kameraet i RoomSketcher-appen tar du enkelt virtuelle 3D Snapshots. Prøv forskjellige alternativer, og finn den perfekte vinkelen for å fremheve prosjektet ditt på best mulig måte. Vidvinkel eller detaljert nærbilde – valget er ditt.

Klikk deretter for å generere 3D Bildet, så er gjengivelsen klar på mindre enn 30 minutter. Last ned dine høyoppløselige bilder og presentasjonen er klar!

3D bilde med mid-century baderomsstil

Virtuell styling - enklere blir det ikke

Med RoomSketcher kan du innrede og vise frem dine prosjekter akkurat som et ekte rom, med minimal innsats. Se hvordan dine rom ser ut i 3D og lag imponerende interiørbilder.

3D Bilder er den perfekte måten å presentere interiørdesign, oppussing av bolig eller markedsføring av bolig på. 

En transitional baderomsstil visualisert i et 3D Bilde

Høyoppløselige bilder for print og web

Lagre og last ned høyoppløselige 3D Bilder i JPG-format. Du får 3D Bilder i 800x600 px, eller oppgrader til et profesjonelt abonnement for å kunne laste ned i 2000x1500 px.

3D Bilder egner seg perfekt for nettsider, presentasjoner og markedsføringsmateriell.

RoomSketcher panorama 360-visning

360-visninger gjør presentasjonen enda mer levende

Lag imponerende 360 Visninger med  gjengivelse av høy kvalitet for hvilket som helst rom. Interaktiv 3D uten behov for etterbehandling. Start med en rask forhåndsvisning, og klikk for å generere din panoramiske 360 Visning.

Med RoomSketcher lager du enkelt imponerende 3D-visualiseringer

Effektfulle 3D Bilder - raskt og enkelt

Klar for å prøve RoomSketcher?