RoomSketcher

Lisenser

  RoomSketcher kommer som flere ulike lisenser avhengig av dine behov. Å registrere seg krever ikke kredittkort, og når du ønsker å generere noen av våre premium produkter kan du oppgradere helt enkelt til en av våre prisgunstige lisenser!

  ” Raskt og enkelt, med flotte resultater! ”
  Lycurgo de Carvalho, USA

  RoomSketcher Gratis

  Vil du prøve RoomSketcher? Da er RoomSketcher Gratis lisensen noe for deg. Tegn dine plantegninger, innred, dekorer og visualiser ved hjelp av 3D Snapshots. Et flott sted å starte!


  Lær mer →

  RoomSketcher Home Designer Floor-Plan and Home Design Tool

  RoomSketcher VIP

  Vil du visualisere drømmehjemmet? RoomSketcher VIP er tingen om du ønsker premium funksjonalitet, som høy-kvalitets Plantegninger, 3D Bilder og Live 3D. Perfekt for private brukere som ønsker å prøve seg frem med boligdesign, om du skal planlegge flytting, eller renovering.


  Lær mer →

  RoomSketcher-VIP-Subscription

  RoomSketcher Pro

  RoomSketcher Pro er ideelt for profesjonelt bruk for de som ønsker profesjonelle plantegninger og boligdesign med høy-kvalitets 3D visualisering.


  Lær mer →

  RoomSketcher-Pro-Subscription

  Bestill plantegninger

  Trenger du plantegninger? Bestill fra vår tegneservice! Bare last opp et blåkopi eller en skisse, og la våre ekspert-illustratører tegne dine plantegninger for deg.


  Lær mer →

  RoomSketcher-Floor-Plan-Services

  Premium Projekt

  Har du en gratislisens, men ønsker å se dine plantegninger i Live 3D? Oppgrader et enkelt prosjekt og få Live 3D, erstatt materialer og få 2D Plantegninger på ett prosjekt.


  Lær mer →

  RoomSketcher-Premium-Project

  Kom i gang, risikofritt!

  Du kan bruke mye av vår funksjonalitet, inkludert RoomSketcher Home Designer, uten at det koster deg noe. Oppgrader når du har behov for ekstra funksjonalitet – så enkelt er det!

  ” Fantastisk tegneverktøy, det beste som finnes. ”
  Sverre Johnsen, Boligeier

 • RoomSketcher
 • RoomSketcher
 • RoomSketcher
 • RoomSketcher
 • RoomSketcher
 • RoomSketcher

Galleri

Ressurser

Bolig

Profesjonell Bruk

RoomSketcher