Hopp til hovedinnhold

Kontordesign

Lag kontordesign ved hjelp av en online software til kontordesign. Et nøye planlagt kontor forbedrer produktiviteten og bidrar til de ansattes trivsel. Få råd og inspirasjon til ditt neste kontor her.

Karol Brown

Jeg brukte RoomSketcher til å planlegge hvordan møblene skulle plasseres da vi flyttet kontor. Det sparte oss for mye tid og frustrasjon! Det er mye enklere å flytte skrivebord og stole på RoomSketcher enn i det virkelige liv. Vi var i stand til å finne ut av hva som virket og hva som ikke virket, før vi booket inn flyttebyrået. Det gjorde flyttingen så mye enklere.

Karol Brown

Advokat, USA

Liten kontorplan med åpen layout i en 3D plantegning

Planlegg kontor området

Tro det eller ei, men en gjennomsnittlig voksen bruker over 50 % av dagtimene på et kontor. Det er den sentrale delen av dagen vår og ofte stedet vi tilbringer mest tid. Derfor drømmer vi om at kontoret utover å være funksjonelt, også er et behagelig og innbydende sted. Hvis du tenker igjennom innredningen kan du faktisk få begge deler... Men hvor skal du starte?

Kontordesign av en møteplass i en åpen layout

Designprosessen starter med en plan av kontoret

En plantegning av kontorinnredningen er en effektiv metode å designe og organisere kontorets utseende. Det kan være utfordrende da det er så mange forskjellige behov å ta hensyn til. Vi anbefaler at du først starter med å definere målene dine. Hvis du ikke vet hva du ønsker å oppnå, så blir kontorprosjektet utfordrende å gjennomføre.

Vi har laget en enkel guide til hvordan du kan definere dine mål.

Moderne kontordesign 2d plantegning

Test ulike layouts til kontoret ditt for å finne ut hva som passer best for ditt team

Når du har kommet igjennom planleggningsdelen av prosjektet, kan du begynne å se på ulike typer kontorlayouts. Hvis du bruker en online kontordesignsoftware, kan du allerede på nå begynne å leke med forskjellige versjoner og layouts. Start med å tegne plantegningen over kontoret, komplett med faste vegger, vinduer, dører, trapper og andre faste installasjoner. Lag deretter kopier av denne planen mens du tester ut ulike layouts, for deretter å sammeligne dem.

Test ut forskjellige typer kontorlayouts – fra tradisjonelle celle-kontorer til åpne kontorlandskap for å finne ut hva som vil fungere best.

Kontordesign sorte møbler 3D bilde

Få idéer til kontordesign

Kontordesign har blitt trendy og det finnes mange idèer der ute. Du lager et arbeidsområde hvor dine ansatte kommer til å tilbringe en stor del av dagen sin, så det kan lønne seg i det lange løp å investere tid og energi å sjekke ut gode idéer til kontordesign.

Trenger du inspirasjon til hjemmekontoret? Vi har mange gode idèer til hjemmekontoret - sjekk dem ut!

Planleggingsapp for å planlegge og designe kontor

Spar tid og frustrasjon ved å planlegge godt før du flytter inn

En av de beste måtene å finne ut av hva som faktisk vil fungere i ditt kontorlokale, er med en kontordesign-software. RoomSketcher-appen er et fantastisk onlineverktøy for å planlegge ditt kontordesign. Lag layouts, prøv ut forskjellige ideer, finn møbler og mye mer.

Når designet ditt er ferdig, print ut plantegninger i 2D og 3D som du kan gi til entreprenører og flyttebyrå.


Ønsker du mer kontorinspirasjon?

Utforsk plantegninger og designidéer til kontoret. Fra store kommersielle lokaler til koselige hjemmekontor.

Klar for å prøve RoomSketcher?