Hopp til hovedinnhold

Høyoppløselig rendering

Få høyoppløselig rendering med RoomSketcher Pro eller Team. Våre høyoppløselige plantegninger og 3D visualiseringer er opimalisert for print og web, og er perfekte til eiendomsmarkedsføring eller boligdesign-presentasjoner.

3D Bilde av et bad med høyoppløsning
Rendering med høy oppløsning og kvalitet

Plantegninger i printkvalitet

Med RoomSketcher Pro og Team får du plantegninger i printkvalitet. Lag klare og profesjonelle 2D Plantegninger, og flotte 3D Plantegninger med farger, tekstur og materialer. Print eller last ned plantegningene i ulik målestokk og formater. Legg de på websiden din, i kundepresentasjoner og i printede markedsføringsmaterialer.

Skandinavisk badreomsstil

Vakre 3D Bilder

Ta vakre 3D Bilder av prosjektene dine som får kundene dine til å si "wow". Med den høyoppløselig renderingen blir 3D Bildene i 2000 x 1500 piksler - perfekte til større presentasjoner, print, porteføljer, med mer. Uansett om du ønsker å lage interiørbilder til eiendomsmarkedsføring, boligstyling, eller til interiørdesign-prosjekter, vil høyoppløselige 3D Bilder gi deg vakre 3D visualiseringer av boligen.

Panorama 360 Visninger

Lag større, bedre og klarere 360 Visninger. Med høyoppløselig rednering er 360 Visninger i 2000 x 2000 piksler - perfekte til markedsføring på nett. 360 Visninger kan sees på alle enheter (Windows, Mac, iPad, Android tablets og smartelefoner), og er lette å dele med andre og integrere på websiden. Forny websiden, annonser og presentasjoner med høyoppløselige 360 Visninger.

Klar for å prøve RoomSketcher?