Hopp til hovedinnhold

Høyoppløselig rendering

Få høyoppløselig rendering med RoomSketcher Pro. Våre høyoppløselige plantegninger og 3D visualiseringer er opimalisert for print og web, og er perfekte til eiendomsmarkedsføring eller boligdesign-presentasjoner.

3D Bilde av et bad med høyoppløsning
Rendering med høy oppløsning og kvalitet

Plantegninger i printkvalitet

Med RoomSketcher Pro får du plantegninger i printkvalitet. Lag klare og profesjonelle 2D Plantegninger, og flotte 3D Plantegninger med farger, tekstur og materialer. Print eller last ned plantegningene i ulik målestokk og formater. Legg de på websiden din, i kundepresentasjoner og i printede markedsføringsmaterialer.

Skandinavisk badreomsstil

Vakre 3D Bilder

Ta vakre 3D Bilder av prosjektene dine som får kundene dine til å si "wow". Med den høyoppløselig renderingen blir 3D Bildene i 2000 x 1500 piksler - perfekte til større presentasjoner, print, porteføljer, med mer. Uansett om du ønsker å lage interiørbilder til eiendomsmarkedsføring, boligstyling, eller til interiørdesign-prosjekter, vil høyoppløselige 3D Bilder gi deg vakre 3D visualiseringer av boligen.

Panorama 360 Visninger

Lag større, bedre og klarere 360 Visninger. Med høyoppløselig rednering er 360 Visninger i 2000 x 2000 piksler - perfekte til markedsføring på nett. 360 Visninger kan sees på alle enheter (Windows, Mac, iPad, Android tablets og smartelefoner), og er lette å dele med andre og integrere på websiden. Forny websiden, annonser og presentasjoner med høyoppløselige 360 Visninger.

Klar for å prøve RoomSketcher?