Hopp til hovedinnhold

Velkommen til RoomSketcher

RoomSketcher er et innovativt teknologiselskap som leverer et plantegnings- og interiørdesignprogram. Det er enkelt å bruke med massevis av profesjonell funksjonalitet.

Trond Bergquist

Hei, jeg heter Trond, og jeg er administrerende direktør i RoomSketcher. Jeg er veldig glad for å se så mange av dere blant våre plantegnings- og interiørdesignentusiaster.

RoomSketcher er et online plantegnings- og innredningsverktøy, som lar deg tegne plantegninger, sette inn møbler og visualisere boligen i imponerende 3D.

Gjør som tusenvis av eiendomsmeglere, boligfotografer, huseiere, og interiør- og designentusiaster, og bruk RoomSketcher til ditt plantegnings- eller interiørprosjekt.

Interiørideer kjøkkenøy med barstoler

RoomSketcher startet under vann

RoomSketcher ble stiftet i 2007, som en spin-off ifm. 3D-visualisering innen oljebransjen. Den samme teknologien som ble brukt til å visualisere store oljeplattformer under vann ble brukt til å visualisere boliger i 3D. Visjonen, som er den samme den dag i dag, er at alle skal kunne visualisere hjemmet sitt på nett.

Vår innovasjon ligger i vår unike One Source plattform. Så snart plantegningene er i systemet vårt, er alle våre premium nedlastingsmuligheter umiddelbart tilgjengelig for deg. Lag profesjonelle 2D og 3D Plantegninger, og visualiser med Live 3D 3D Bilder og 360 Visninger.

RoomSketcher er privateid, og er støttet av venture-firmaet Viking Ventures og holdingselskapet Torrey Pines AS. Grunnleggeren av RoomSketcher og meg selv, er for veteraner å regne innen programvare- og 3D-visualiseringsbransjen.

RoomSketcher 3D Plantegning med rotasjon

Tusenvis av fornøyde kunder og brukere

I dag er vi stolte av å kunne si at vi har mer enn fem millioner kunder og brukere, i mer enn 180 land. Flere enn 7 millioner prosjekt er blitt laget med vår boligplanlegger. Vi har tusenvis av fornøyde kunder og brukere, alt fra enkeltmannsforetak til store bedrifter og forhandlere som velger RoomSketcher hver eneste dag for å hjelpe dem med boligvisualisering. Dette er langt flere enn det vi drømte om for 10 år siden.

Så sett i gang du også, og begynn å bruke det vi mener er det beste plantegning- og innredningsløsningen på markedet!

RoomSketcher kundeopplevelser og anmeldelser

Erfaringer og anmeldelser

Les hva våre kunder har å si om oss.

Spørsmålstegn

Kontakt oss

Har du et spørsmål? Kontakt oss her.

Klar for å prøve RoomSketcher?