Hopp til hovedinnhold

Romplanlegger - Beste software til design av rom og hjem

Brukervennlig planleggingssoftware til boligdesign. Design layouten på et rom på få minutter. Lag profesjonelle plantegninger og fantastiske 3D-bilder. Perfekt til designprosjekter i hjemmet.

Planlegg interiøret og møbler i dine rom og visualiser i 3D med RoomSketcher Appen
Ferry Heitkönig

Vi bruker RoomSketcher til å tegne alle tingene vi ønsker å (gjenopp)bygge i vårt nye hjem. Vi liker det veldig godt og RoomSketcher gir oss veldig god innsikt i hvordan vårt nye hjem kommer til å se ut.

Ferry Heitkönig

Huseier

Planlegg ditt romdesign online

Med RoomSketcher-appen kan du lage ditt romdesign på din datamaskin eller nettbrett. Dine prosjekter lagres i skyen, og synkroniseres på tvers av enheter slik at du får tilgang til dem hvor som helst, når som helst. For å komme i gang lager du en plantegning, velg dine møbler og se rommet ditt i 3D - så enkelt er det!


Planlegg rom med RoomSketcher på mac og ipad

Steg 1: Lag plantegningen

Last ned vår romplanleggings-app og design rommet ditt med en gang. Du trenger ikke utdannelse eller tekniske ferdigheter for å tegne selv.

  • Tegn fra scratch på en datamaskin eller nettbrett
  • Start med en rom-template og utvid underveis
  • Det er enkelt å få nøyaktige mål på veggene mens du tegner

Ønsker du ikke å tegne selv? Ikke noe problem. Send oss en eksisterende teknisk tegning eller skisse av din layout, og la oss tegne for deg. Bruk vår online rom-planlegger til å gjøre redigeringer og endringer når du får den tilbake neste arbeidsdag.

RoomSketcher funksjonalitet ekte møbler

Steg 2: Legg til inventar og møbler

Velg, klikk og dra for å legge til dører, vinduer og trapper. Det er enkelt å endre størrelsen på elementer ved å dra dem eller taste inn nøyaktige mål. Det er mange forskjellige stilarter å velge fra; franske dører til vinduer med karnapp, U-formede trapper til trapper med trappeavsatser. 

Deretter kan du legge til møbler. Vårt planleggingsverktøy har mer enn 10.000 møbler og materialer i vårt omfattende produktbibliotek. 

Soverom i 2d og 3d plantegninger med walkin-closet

Steg 3: Generer profesjonelle plantegninger

Til slutt genererer du dine 2D- og 3D-planløsninger. Du kan skrive ut eller laste ned plantegningene i ulike formater, som JPG, PNG og PDF. Du kan laste ned og sende dine romdesign på e-post til venner og familie.

Hvis du trenger å gjøre en endring, er ikke det noe problem. Dine plantegninger er enkle å redigere ved hjelp av vårt romplanleggings-software. Åpne prosjektet, gjør endringene og oppdater plantegningene med et enkelt klikk.

Soverom i Live 3d med walkin-closet og dobbeldør

Steg 4: Se rommet ditt i 3D

Mens du tegner, lager planleggningsverktøyet en øyeblikkelig 3D-model. Gå rundt i plantegningen i Live 3D, og se interiøret med flotte virtuelle 3D-bilder og 360-visninger. 

Med RoomSketcher får du ikke bare en enkel måte å designe rommet ditt på, men du får også tilgang til effektive 3D-visualiseringer som kan hjelpe deg med å designe den perfekte planen.

Effektiv app til romplanlegging

Ingen tekniske tegneferdigheter kreves. Verktøyet er fylt med profesjonelle funksjoner til å skape fantastiske 3D-bilder. Elsket av private og profesjonelle brukere over hele verden.


Ofte stilte spørsmål (FAQ):


Eksempler på romdesign med RoomSketcher

Design et rom til ethvert prosjekt - stort eller lite, til hjemmet ditt eller til din bedrift. Start med en template som du finner i vårt plantegningsgalleri.

Klar for å prøve RoomSketcher?