Hopp til hovedinnhold

Live 3D

Ta en interaktiv rundtur i 3D – med et enkelt klikk! Live 3D er en morsom og interaktiv måte å oppleve en plantegning på. Lett å dele med kunder og potensielle kjøpere.

RoomSketcher Live 3D flyover modus

Ta en interaktiv, virtuell tour

Få en virtuell tour i ditt  boligdesign eller eiendomsprosjekt i interaktiv Live 3D! Vår effektive 3D-gjengivelse og visualiseringsteknologi gjør det enkelt. Med et enkelt klikk kan du se plantegningen din i Live 3D. Fly over tegningen for å få en oversikt over designet fra alle vinkler, eller gå rundt og se på rommene som om du faktisk er der!

RoomSketcher Live 3D Plantegninger

Engasjer potensielle kjøpere

RoomSketcher Live 3D gjør virtuelle tours morsomme, enkle og engasjerende. Jobber du med salg av eiendom eller boligutvikling er det enkelt å tilføye Live 3D til din portefølje. Nå kan du invitere potensielle boligkjøpere på en virtuell tour av dine boliger på en enkel måte.

Live 3D juster kamerainnstillinger

Se dine designidéer komme til live

Live 3D er den perfekte måten å vise frem et prosjekt eller en bolig på. Hvis du jobber med  interiørdesign eller et renoveringsprosjekt, gjør den hurtige renderingen det enkelt å se endringer umiddelbart.

RoomSketcher Live 3D visning av organisk interiørstil

Endelig en visuell tour med umiddelbar gjengivelse

I RoomSketcher Appen jobber du i lett tilgjengelig 2D og kan se ditt design i imponerende 3D. Jobb i parallell visning; flytt kameraet i appen, og Live 3D oppdateres umiddelbart. Ingen nedetid.

Endelig har du et rimelig alternativ til dyre virtuelle tours som må lages på stedet. Ingen 3D-kameraer eller videoer er nødvendige. Bare lag plantegningen, og klikk for å se den i Live 3D.

Klar for å prøve RoomSketcher?