Hopp til hovedinnhold

Bytt materialer

Med Bytt Materialer- funksjonen kan du tilpasse utseende på møbler, inventar og mye annet. Prøv deg frem med ulike materialer fra vårt utvalg og legg til din egen farge.

Bytte Materialer på møbler

Tilpass dører, vinduer og trapper

Med Bytt Materialer-funksjonen kan du endre overflaten på vinduer og dører, rammer, lister og til og med beslag. Tilpass utseendet på trapper med ulike materialer på trappetrinn, lister og rekkverk.

Tilpass ditt kjøkken 3d bilde

Sett farge på kjøkkenskapene og lag akkurat den benkeplaten du vil ha

Bytt materialer og farger på kjøkkenskap og benkeplater. Prøv ulike kombinasjoner av materialer og farger for å finne den perfekte stilen til kjøkkenet ditt, før du begynner å bygge om. Velg mellom alt fra trepanel til farger og skap med ulike fronter, og kombiner dem deretter med den perfekte benkeplaten. Du som har et Pro- eller Team-abonnement får tilgang til hele utvalget vårt.

Bytt materialer på utendørs stoler

Match inventar og møbler for å finne stilen din

Tilpass inventar og møbler så de matcher hjemmet ditt, eller for å oppnå den følelsen eller uttrykket du ønsker å gi boligen. Prøv ut ulike materialer på møbler, belysning, kjøkkenskap og mye mer. Det er den perfekte måten å visualisere produktene på og "prøve før du kjøper".

Interiør design ideer med rosa vegger

Effektfull 3D-visualisering til fremvisning av designet ditt

Når du jobber i RoomSketcher-appen kan du enkelt klikke på elementet for å tilpasse det. Du kan se endringen din umiddelbart i Live 3D og med 3D Snapshots. Vil du ta dine presentasjoner et steg videre, kanskje for å imponere dine kunder, kan du gjøre det ved hjelp av 3D Foto and 360 Visninger.

Bytt Materialer-funksjonen er tilgjengelig for deg som har et av RoomSketchers betalte abonnement. Start med å opprette en gratiskonto, og senere kan du når som helst oppgradere abonnementet ditt.

Klar for å prøve RoomSketcher?