RoomSketcher

3D Plantegninger

Nå kan alle lage imponerende 3D Plantegninger. Med RoomSketcher er det enkelt å lage profesjonelle 3D Plantegninger, raskt og rimelig. Få plantegningene til å se ut akkurat som du vil.

RoomSketcher-3D-FloorPlan
  • Enkelt å lage – tegn selv eller bruk vår Tegneservice
  • Høykvalitets plantegninger, perfekt både som utskrift og på nett
  • Tilgjengelig for RoomSketcher Pro og VIP brukere

” Raskt og enkelt å lage plantegninger i imponerende 3D! ”
Batur, Ingeniør

3D plantegninger i verdensklasse

Profesjonelle plantegninger er en viktig del av eiendomsbransjen, for interiørdesignere og relaterte tjenesteleverandører. RoomSketcher 3D Plantegninger gir en ekte “følelse” av eiendommen og gir potensielle kunder en god visualisering av boligen.

Har du behov for en eller flere 3D Plantegninger, kan du velge å tegne selv i RoomSketcher App, vårt brukervennlige tegneverktøy, eller du kan bestille en plantegning fra vår Tegneservice. Ved bestilling av plantegninger har du mulighet til å velge om du ønsker tegningen møblert eller umøblert, og om du ønsker mål eller ikke. Har du lyst å gjøre en endring, åpner du bare opp prosjektet ditt, gjør endringen du ønsker, og re-genererer plantegningen din – så enkelt!

Rotering, romnavn og størrelser

Rotér plantegningen for å finne den beste visningsvinkelen. Velg å vise romnavn og romstørrelser, og om du vil ha plantegningen møblert eller umøblert.

RoomSketcher-3D-Floor-Plan

Profesjonelt brevark

Last ned plantegningen med høy oppløsning og velg mellom PDF, JPG og PNG-format. Som Pro bruker kan du sette opp ditt eget brevark, med firmalogo og “disclaimer”-tekst. Du kan også skrive ut dine plantegninger i målestokk.

RoomSketcher-3D-Floor-Plans-Letterhead

Lag din egen plantegningsprofil

Som RoomSketcher Pro bruker kan du velge mellom en rekke profilinnstillinger – velg 3D-perspektiv, farge på vegger og gulv, samt møbler og materialer. Med RoomSketcher kan du få plantegningene til å se ut akkurat som du vil.

RoomSketcher-3D-Floor-Plans-Custom-Profiles

Kom i gang, risikofritt!

Du kan bruke mye av vår funksjonalitet, uten at det koster deg noe. Oppgrader når du har behov for ekstra funksjonalitet – så enkelt er det!

” RoomSketcher er en rask, morsom og meget profesjonell måte å visualisere det nye oppussingsprosjektet, din nye leilighet eller en prosjektert bolig. ”
Tom Roberg, Huseier

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressurser

Bolig

Profesjonell Bruk

RoomSketcher