RoomSketcher

Selge Bolig

Selger du boliger trenger du garantert en god plantegning som viser frem boligen på mest mulig oversiktlig måte.

RoomSketcher Pro Features Brand Your Floor Plans blue
  • Lag 2D og 3D Plantegninger – enten tegn selv eller bruk vår Tegneservice
  • Innred og dekorér – velg mellom tusenvis av produkter
  • Start gratis og oppgrader kontoen din for å lage plantegninger, 3D Bilder og få Live 3D

“Raskt og enkelt å lage plantegninger i imponerende 3D! ”
Batur, Ingeniør

Plantegninger for boliger til salg

Når du skal selge en bolig eller et boligprosjekt ønsker du å presentere det på best mulig måte, slik at potensielle kjøpere kan se for se at de bor i nettopp denne boligen. Med muligheten for å markedsføre eiendommen på nett har man også mulighet til å enkelt nå ut til et stort publikum. Det er viktig at potensielle interessenter kan føle seg hjemme og få et godt overblikk over plantegningen, kanskje spesielt når det kommer til feriehus, boliger med renoveringsbehov eller bolig til leie. Uansett hvilken bolig du selger eller leier ut: du ønsker at din bolig skal skille seg ut fra andre på markedet og bli lagt merke til.

Med RoomSketcher får du 2D og 3D Plantegninger klare for trykk og web. I tillegg kan du få Live 3D Plantegninger som gjør at at potensielle boligkjøpere kan gå inn i den aktuelle boligen og prøvemøblere boligen for å se hvordan de kan tilpasse boligen med sine møbler og farger. Når de har tilpasset eiendommen kan de også ta en vituell 3D-gjennomgang for å virkelig oppleve boligen. Våre kunder synes våre interaktive produkter er morsomme, engasjerende og lette å bruke, noe som betyr at du lager en spennende og nyttig online opplevelse for dine interessenter.

RoomSketcher nettbrett app

Last ned RoomSketcher nettbrett app’en og tegn plantegninger på farten. Lett å tegne rom, møblere og genere plantegninger, når du er ute på befaring eller sitter i sofakroken.

Les mer →

Home Designer tablet app

Bestill Plantegninger

Trenger du en plantegning? Skann inn en skisse og sett bestillingen din – våre tegnere lager plantegningen din.

Les mer →

RoomSketcher-Floor-Plan-Services

Profesjonelle 3D Plantegninger

Det er enkelt å få profesjonelle 3D Plantegninger. Velg om du ønsker å vise romnavn og romstørrelser, og om du vil ha plantegningen møblert eller umøblert.

Les mer →

RoomSketcher-3D-Floor-Plans

Imponerende 3D Bilder

Det siste innen 3D visualisering og renderingsteknologi kombinert med et enkelt brukergrensesnitt! Med ett tastetrykk får du imponerende 3D Bilder.

Les mer →

RoomSketcher-3D-Photos

Live 3D Plantegninger

Med Live 3D Plantegninger kan du se rommene som om du går rundt inne i huset. Flytt rundt på møbler i 2D, og se resultatet umiddelbart i 3D.

Les mer →

RoomSketcher-Live-3D-Floor-Plans

Kom i gang, risikofritt!

Du kan bruke mye av vår funksjonalitet, uten at det koster deg noe. Oppgrader når du har behov for ekstra funksjonalitet – så enkelt er det!

“Et flott program som er lett å lære og bruke! ”
Marthe Høyer-Andreassen, Interiørdesigner

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressurser

Bolig

Profesjonell Bruk

RoomSketcher