Hopp til hovedinnhold

RoomSketcher App - boligplanlegger

RoomSketcher Appen er en velfungerende og brukervennlig app for plantegninger og boligdesign. Lag plantegninger og boligdesign i 3D på din PC, Mac eller tablet.

Omfattende møbelbibliotek i appen

Brukervennlig app til plantegninger og boligdesign

RoomSketcher Appen er fullpakket med funksjoner som hjelper deg med å lage plantegninger og boligdesign utfra dine behov. Enkel å bruke, intuitivt grensesnitt og profesjonell gjengivelse gjør appen til et uvurderlig verktøy for både virksomheter og privatpersoner.

Enten du vil lage plantegninger og 3D Bilder for bolig- eller interiørdesignkunder, planlegge et renoveringsprosjekt eller finne den beste møbleringen i hjemmet ditt, er RoomSketcher Appen for deg.

RoomSketcher App for iPad og Mac

Lag plantegninger på datamaskin eller tablet

Med RoomSketcher Appen kan du enkelt tegne plantegninger rett på datamaskinen eller nettbrettet. Start fra bunnen av, med en ferdig rom-layout, eller importer en teknisk tegning eller skisse til å tegne over. Alle prosjektene dine lagres i skyen.

På tablet fungerer appen til og med offline, så du trenger ikke å bekymre deg hvis du mister internettforbindelsen. Prosjekter synkroniseres når du er online igjen.

Bestill plantegninger fra teknisk tegning

Rediger den bestilte plantegningen din

Spar tid og energi, og unngå mange runder fram og tilbake med den du bestiller plantegninger fra. Hvis du bestiller plantegninger fra RoomSketcher, kan du redigere tegningene direkte i RoomSketcher Appen. Trenger du å endre et romnavn eller legge til et vindu? Ikke noe problem - med RoomSketcher er det enkelt å fikse.

Alle dine bestilte plantegninger er tilgjengelige i ditt nettarkiv. Klikk på tegningen i appen, gjør endringene og eksporter den ferdige planløsningen. Raskt, enkelt og effektivt.

RoomSketcher funksjonalitet ekte møbler

Innholdsrikt bibliotek med møbler og materialer

Med RoomSketcher finner du alt du trenger av møbler, inventar og materialer som oppdateres jevnlig. Legg til kjøkkenskap, hvitevarer, baderomsinnredning, møbler og mye mer. Alle møblene kan enkelt endres, og alle de nye møblene våre er laget med vår kraftige Bytt Materialer-funksjon.

Du kan også velge å begrense utvalget av møbler. Ta kontakt med vårt vennlige kundeserviceteam, så vil de hjelpe deg.

Plantegning hus i 2D og 3D

Profesjonelle 2D- og 3D-plantegninger med et tastetrykk

RoomSketcher Appen er fullpakket med funksjoner som gjør at du raskt og enkelt kan lage komplette plantegninger med mål, logo, merknader og mer.

Bruk plantegninger til boligannonser, skisser av boligen din, kundepresentasjoner og mer. Profesjonelle resultater hver gang.

Interiør design trend velvære hjemme

Effektfull 3D-visualisering direkte i appen

Det har aldri vært enklere å visualisere dine boligdesign i 3D. Bruk 3D Snapshots og få umiddelbare bilder med lav oppløsning. Ta en interaktiv Live 3D-gjennomgang av prosjektet ditt. Lag imponerende interiør i 3D ved hjelp av 3D Bilder og 360 Visninger.

Del 3D Bilder på sosiale medier, på hjemmesiden din og som en del av din portefølje. En flott måte å vise frem dine boligdesign-ideér på.


RoomSketcher er den perfekte appen til plantegninger og boligdesign

Alle funksjoner du trenger for å lage plantegninger og boligdesign direkte fra din datamaskin eller tablet.

Klar for å prøve RoomSketcher?