RoomSketcher

RoomSketcher App

RoomSketcher App er en lett å bruke, intuitiv og omfattende boligplanlegger og plantegningsverktøy.

  • Lag din plantegning – Tegn vegger, og sett inn dører, vinduer og trapper
  • Innred og dekorér – Legg inn parkett og fliser, mal vegger og sett inn møbler
  • Grunnleggende funksjonalitet er gratis – Oppgrader abonnementet ditt for å lage plantegninger, 3D-bilder og Live 3D visninger

” Dette programmet er et flott verktøy … lett å bruke og intuitivt … du trenger ikke lese masse instruksjoner før du setter i gang. ”
Bob Meldrum

Plantegningverktøy og Interiør App

RoomSketcher har masse flotte funksjoner som vil fylle dine plantegning og boligdesign behov. Lag dine plantegninger og ditt 3D boligdesign på PC, Mac eller tablet. Bestiller du fra vår plantegningstjeneste kan du bruke boligplanleggeren til å redigere dine plantegninger. Om du vil lage plantegninger og 3D visualiseringer for boligsalg eller interiørdesign kunder eller planlegge et renoveringsprosjekt eller ommøblering hjemme. – Da er dette app’en for deg!

Profesjonelle og private brukere over hele verden elsker RoomSketcher. Kom i gang og tegn din plantegning eller design drømmehuset ditt i dag!

Lag plantegninger og interiørdesign

Med RoomSketcher sin funksjonalitet er det raskt og enkelt å få et profesjonelt resultat, enten du trenger plantegninger til profesjonelt bruk eller tegner drømmehuset på fritiden.
Tegn, rediger og møbler din plantegning ved hjelp av enkle tegneverktøy. Praktiske mål og hjelpemidler i gir deg nøyaktige resultater.

RoomSketcher-boligplanlegger

Innred med ekte produkter

Enkelt å innrede og møblere. Sett inn kjøkkenskap, baderomsmøbler, tepper og bilder. Bare klikk og slipp møblene inn i plantegningen. Velg mellom flere tusen merkevarer og generiske produkter.

RoomSketcher-2D-Floor-Plans-Features-Real-Products-800x600

Enkelt å pynte

RoomSketcher har hundrevis av pynteting som vaser, lamper og bilder. Prøv tapet på veggen eller “mal” veggen med din egen fargekode! Endre størrelsen på møblene for å se hva som passer, og oppgrader til VIP eller Pro for å kunne bytte materialer på møbler.

RoomSketcher-Decorate-with-Ease

Visualiser i 3D

I RoomSketcher app’en tegner du i 2D, for så å få imponerende 3D visualisering. Generer høykvalitets 2D og 3D Plantegninger og gå gjennom plantegningen din i Live 3D. Bruk Snapshots som en enkel visualisering, og så oppgraderer du favoritt Snapshots’ene dine til realistiske 3D Bilder og 360-visninger.

RoomSketcher-Visualize-in-3D

Kom i gang, risikofritt!

Du kan bruke mye av vår funksjonalitet, uten at det koster deg noe. Oppgrader når du har behov for ekstra funksjonalitet – så enkelt er det!

” Utrolig lett å bruke med kjempefint resultat – hjalp meg masse i flytteprosessen. ”
Mira Bockfeldt, Huseier

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressurser

Bolig

Profesjonell Bruk

RoomSketcher