Hopp til hovedinnhold

Ferdighus

Er du en boligbygger som lager nye eller tilpassede boliger for salg? Med RoomSketcher kan du lage plantegninger og 3D-visualiseringer av høy kvalitet som er perfekt til å markedsføre prosjektet ditt.

Tommy Nyborg

Det er fantastisk å jobbe med RoomSketcher. Vi selger hus, og bruker RoomSketcher-appen i kundemøter for å planlegge huset sammen med dem. Det er veldig lett å bruke og gjør at våre kunder raskt kan gjøre de endringer de måtte ønske i sin nye bolig. Det at kundene kan se huset før det er bygget gir oss en stor fordel ovenfor våre konkurrenter.

Tommy Nyborg

Salgssjef i Norge, Fiskerhedanvillan

3D Plantegning til utskrift og web med grønn branding

Markedsfør dine boliger online

RoomSketcher er perfekt for husbyggere som ønsker å markedsføre nye boliger på en engasjerende måte. Stadig flere starter søket etter den perfekte boligen på internett. Med RoomSketcher kan du lage plantegninger og 3D-visualiseringer av høy kvalitet som er perfekt for markedsføring av boliger på internett. Engasjér dine potensielle boligkjøpere med profesjonelle 2D- og 3D- plantegninger, interaktiv Live 3D og panoramiske 360-visninger.

2D 3D eiendomsmegling plantegning

Profesjonelle plantegninger tilpasset din markedsføring

Lag høyoppløste 2D- og 3D-plantegninger som er optimaliserte for print og web. Legg dem enkelt til på din webside, i printet markedsføringsmateriell og mye annet. Tilpass plantegningene til din merkevare med farger og logo. Lag møblerte eller umøblerte planer med viktige detaljer som mål, romnavn og størrelser. Du kan til og med la kundene dine åpne plantegningen og prøve seg fram med sin egen møblering!  

Vår brukervennlige app for plantegninger og boligdesign er en enkel og rimelig måte å lage plantegninger og 3D-visualiseringer på. Du kan velge om du vil tegne selv eller om du vil bestille tegninger fra oss. Alt du trenger er en teknisk tegning eller en skisse. 

Imponer potensielle kunder med fantastisk 3D i høy oppløsning

Gi liv til dine boliger med imponerende 3D-visualisering. La kundene ta en tur i 3D - med bare et tastetrykk! Lag fantastiske visualiseringer som viser kundene farger og materialer, uten at du må betale for kostbare 3D-renderinger.   

Innred rommene med møbler og andre detaljer, slik at kundene lett kan visualisere hvordan boligen vil se ut når den er møblert. En morsom og engasjerende måte for kundene å få en virtuell visning av boligen på.

Det finnes ikke noen måte for boligbyggere å lage rimelige visualiseringer for markedsføring av bolig som er bedre og enklere enn dette.


Favorittfunksjoner for ferdighus

RoomSketcher Appen har massevis av profesjonelle funksjoner utviklet spesielt for ferdighus. Her er noen av våre kunders favoritter:

Klar for å prøve RoomSketcher?