Hopp til hovedinnhold

Energi-inspektører

Lag plantegninger av høy kvalitet til energivurderinger med vår brukervennlige plantegnings-app.

Daniel Marten

Jeg har brukt RoomSketcher i 4-5 år og er veldig fornøyd. De har kort leveransetid, svarer raskt på spørsmål, leverer et godt produkt, er svært løsningsorienterte og har gode konkurransedyktige priser. Jeg har anbefalt dem til alle mine kollegaer.

Daniel Marten

Takstmann, Martens Takst og Byggtjenester AS

2D Plantegning med balkong, dimensjoner og balkong

Gjør energivurderingene bedre med profesjonelle plantegninger

Øk verdien og gi klarhet til dine kommersielle og private energivurderingsrapporter med profesjonelle 2D-plantegninger. Enten du er en energi-inspektør, takstmann eller revisor, gjør plantegninger deg i stand til å gi en klar visuell oversikt over boligens utforming, inkludert totalareal.

2D plantegning med visuell handlingsplan

Forbedre kundens suksessrate med en visuell handlingsplan

Plantegninger er nyttige for å forklare energivurderinger og illustrere anbefalte justeringer for å bedre energieffektiviteten. Registrer antall rom, vinduer, dører, peiser, ventiler og registre. Legg til viktige eiendomsdetaljer, plassering av hvitevarer og annet utstyr, avlesninger med mer.

Bruk deretter piler og tekstkommentarer på plantegningen for å illustrere anbefalingene dine. Hjelp kundene dine med å lykkes ved å gi en visuell handlingsplan.

Skisse til 2D plantegning med mål og standard farger

Få en bedre arbeidsflyt

Med RoomSketcher er det enkelt å lage profesjonelle plantegninger av høy kvalitet som er perfekte for energivurderingsrapporter, energiytelsessertifikater og energirevisjon i en husstand. Tegn plantegningene dine selv eller la oss tegne for deg – alt du trenger er en skisse eller et blueprint.


Energi-inspektørers favorittfunksjoner

RoomSketcher Appen er fullpakket med profesjonelle funksjoner som er utviklet spesielt for energi-inspektører. Her er noen av våre kunders favoritter:

Klar for å prøve RoomSketcher?