Hopp til hovedinnhold

Boligfotografer

RoomSketcher hjelper boligfotografer å imponere kundene sine med profesjonelle 2D- og 3D Plantegninger. Lever en komplett pakke og tjen mer penger per transaksjon.

Matyas Frydrych

“Jeg bruker RoomSketcher til å tegne plantegninger til mine eiendomsklienter som en del av foto- og videproduksjonen min. Takket være det kan jeg tilby dem ekstra service så de ikke trenger å lete andre steder. Appen er enkel å bruke og har mest sannsynlig den vennligste abonnement/creditpolitikken sammenlignet med konkurrentene.”

Matyas Frydrych

Boligfotograf, DoubleM

2D 3D eiendomsmegling plantegning

Presenter imponerende visualiseringer

Med RoomSketcher får du profesjonelle 2D Plantegninger, og vakre 3D Plantegninger. Tilpass med farger og branding. Se fantastiske detaljer og realistiske refleksjoner med høyoppløselig rendering. Kundene dine vil definitivt bli imponert!

print ut 2D plantegninger rosa brand

Vinn flere jobber

Lever en komplett markedsføringspakke ved å legge plantegninger ved tjenestene dine. Komplementer boligfotograferingen med plantegningspresentasjoner. Mange kunder krever plantegninger som en del av boligannonsen, og RoomSketcher kan hjelpe deg med å levere dette.

Tilpassede 3D plantegninger

Effektiviser med digitale plantegninger

Vår fleksible løsning gir verktøyene du trenger for å lykkes. Tegn selv på datamaskin eller tablet, eller tegn på papir og ta et bilde av skissen og send oss bestillingen, rett fra telefonen. Det aller beste: hvis du trenger å oppdatere et romnavn eller flytte en dør, åpner du bare planen i appen, gjør endringen og eksporterer den oppdaterte planen - uten å måtte tegne alt på nytt.


Våre boligfotografers favorittfunksjoner

RoomSketcher Appen har massevis av profesjonelle funksjoner utviklet spesielt for boligfotografer. Her er noen av våre kunders favoritter:

Klar for å prøve RoomSketcher?