Hopp til hovedinnhold

Plantegninger for næringseiendom

Lag plantegninger for næringseiendommer av høy kvalitet med RoomSketcher. Perfekt for markedsføring av næringsbygg og planlegging av interiør.

John Heimark

Jeg har brukt RoomSketcher i mange år for å vise frem plantegninger i vår portefølje. Jeg har ennå ikke funnet noen annen løsning som lager renderinger av så høy kvalitet og med fleksibilitet til å tilpasse dem til vårt spesifikke behov. Jeg har brukt de eksporterte plantegningene i videoer, på print og til presentasjoner på vår hjemmeside. Jeg anbefaler dette produktet til alle som vil ha fleksibilitet til å lage og endre plantegninger for å skreddersy dem til deres spesifikke behov.

John Heimark

Markedsføringssjef, Douglass Properties

Fordeler med å bruke plantegninger for næringseiendom

Plantegninger er helt avgjørende for markedsføring av næringseiendommer. Enten du skal leie ut eller selge en næringseiendom er en nøyaktig planløsning alfa & omega.


Luftig kontorplass 2d plantegning åpent landskap

Hjelp klienter å visualisere lokalene

Før leie eller kjøp av en eiendom, har leietaker eller kjøper behov for å vite lokalenes størrelse og utforming. Ved å inkludere klare, lettleste plantegninger i boligannonsen din gjør du det lettere for dem å forstå eiendommens utforming og skalering. I tillegg til å markedsføre lokalene på en mer profesjonell måte er plantegninger nyttige for planlegging av eventuelle endringer som kreves for å tilpasse leietakers eller kjøpers behov.

3D-plantegning med grønn profil og logo

Spar tid ved å redusere useriøse henvendelser

En plantegning gir potensielle kunder og leietakere mulighet til å vurdere om eiendommen er egnet for deres behov før de kommer med en forespørsel. Med en god plantegning kan du bruke tiden på visninger som med større sannsynlighet fører til at du får en avtale. Med andre ord kan du spare tid ved å bruke plantegninger.

print ut 2D plantegninger rosa brand

Få en bedre arbeidsflyt med profesjonell dokumentasjon

Skal du leie ut eiendommer, bør leiekontrakten inneholde plantegninger som tydelig dokumenterer lokalenes tilstand og planløsning før innflytting. På den måten blir det enklere å oppdage eventuelle endringer som er gjort i lokalene når leieavtalen opphører. Du kan også inkludere profesjonelle plantegninger i markedsføringspakken din når du selger en eiendom.


Lag plantegninger for næringseiendom online

Med RoomSketcher kan du lage plantegninger for næringseiendom av høy kvalitet online – raskt, enkelt og rimelig. Tegn plantegninger selv med vår brukervennlige plantegningsapp eller bestill plantegninger fra våre erfarne tegnere.

Kommersiell 2D plantegning i svart-hvitt

2D Plantegninger for næringseiendommer

Lag skalerte 2D Plantegninger som inkluderer viktige detaljer som mål, romnavn og størrelse på rommene. Lag profesjonelle plantegninger i sort/hvitt eller fargede plantegninger med din logo, eiendomsdetaljer med mer.

Kontor 3D plantegning kommersiell

3D Plantegninger for næringseiendommer

Gi kundene dine et klart bilde av næringseiendommens utforming ved hjelp av effektfulle 3D Plantegninger som viser farger, materialer og teksturer. Du kan lage fullt møblerte plantegninger eller plantegninger som kun viser den grunnleggende utformingen, slik at dine kunder kan innrede selv.

Kontorplanlegger Live 3D

Se næringseiendommer i Live 3D online

Gjør det enkelt for kundene å se for seg lokalet med en virtuell Live 3D-visning. RoomSketcher Live 3D bringer næringseiendommen din til live. La kundene dine ta en interaktiv virtuell omvisning på eiendommen online– akkurat når de selv ønsker.

Eksempler på plantegninger av næringseiendommer

Med RoomSketcher er det enkelt å lage plantegninger av høy kvalitet for digital markedsføring av næringseiendommer. Våre høyoppløselige plantegninger er optimalisert for print og web. Bruk dem i annonser, på nettsider, i presentasjoner, på sosiale medier og mye mer.


Kommersiell 2D plantegning i standard farger med bad

Standard plantegninger for næringseiendom

Våre standard 2D Plantegninger gir kundene dine en tydelig oversikt over utformingen av næringseiendommen. Vis layouten av innvendige rom eller av hele eiendommen inkludert utearealer og parkering. Angi vanlige serviceområder som bad/WC i blått, og sekundære rom som lager og tekniske rom i grått.

Kommersiell 2D plantegning i svart-hvitt med bad

Plantegninger for næringseiendom i svart/hvitt

2D Plantegninger for næringsbygg i svart/hvitt har et rent og profesjonelt utseende. Disse plantegningene er perfekte for eiendomsprospekter, vise interiør og søknader om bygge- og brukstillatelser. Legg til etiketter, romstørrelser, lengde- og breddemål, og all annen relevant informasjon som eiendomsorientering, område, plassering av hvitevarer mm.

Stort kontor med hage og blåtoner i en 2D Plantegning

Plantegninger for næringseiendom i farger

Fargede plantegninger for næringsbygg er nyttige for å illustrere komplekse utforminger og planlegging av prosjekter. Bruk farger for å angi ulike typer soner, bruksområder eller funksjoner. Du kan også endre veggfarger, romfarger, tekstfarger med mer. Med over 30 ulike innstillinger som kan tilpasses, er det enkelt å lage plantegninger for næringsbygg som matcher din prosjekttype eller branding. I tillegg kan du sette opp en plantegningsprofil, slik at du kan bruke de samme innstillingene på alle plantegningene dine.

Kommersiell 3D plantegning med parkett og kjøkken

3D Plantegninger sett ovenfra

3D Plantegninger med sett fra en ovenfra vinkel gir kundene dine en klar forståelse av størrelsen og skaleringen på næringslokalet ditt. Inkluder møbler for å vise muligheter for ulike layouts eller la plantegningen være umøblert. 3D Plantegninger sett ovenfra er et flott komplement til prospekter og markedsføringsmateriell. I tillegg er de nyttige for å illustrere omfanget av interiørprosjekter og renoveringer.

Stort kontor i en isometrisk 3D plantegning med hage

Isometriske 3D Plantegninger

Isometriske 3D Plantegninger er dynamiske og kan fremheve ulike aspekter ved utformingen av næringslokalet ditt. Velg mellom 9 ulike standardvinkler eller tilpass kamerainnstillingene for å skape ditt eget unike perspektiv.

Kontor med åpent landskap, røde detaljer og planter

Skreddersydde 3D Plantegninger

Tilpass 3D Plantegninger for å matche eiendomstype eller branding. Vi tilbyr mer enn 20 ulike 3D-innstillinger som kan tilpasses slik at du enkelt kan lage den plantegningsstilen du ønsker. Lagre favorittinnstillingene dine en plantegningsprofil, slik at alle 3D Plantegningene dine får samme stil.

Populære funksjoner for plantegninger av næringseiendom

RoomSketcher Appen er fullpakket med profesjonelle funksjoner utviklet spesielt for deg som jobber med næringseiendom. Her er noen av våre kunders favoritter:

Klar for å prøve RoomSketcher?