Hopp til hovedinnhold

Eiendomsutviklere

RoomSketcher er den ideelle løsningen for dine nye eiendomsprosjekter – la kundene dine møblere og dekorere deres nye hjem og se boligen i Live 3D – alt online!

John Heimark

Jeg har brukt RoomSketcher i mange år for å vise frem plantegninger i vår portefølje. Jeg har ennå ikke funnet noen annen løsning som lager renderinger av så høy kvalitet og med fleksibilitet til å tilpasse dem til vårt spesifikke behov. Jeg har brukt de eksporterte plantegningene i videoer, på print og til presentasjoner på vår hjemmeside. Jeg anbefaler dette produktet til alle som vil ha fleksibilitet til å lage og endre plantegninger for å skreddersy dem til deres spesifikke behov.

John Heimark

Markedsføringssjef, Douglass Properties

Tegn plantegning fra teknisk skisse

Visualiser eiendommen før den er bygget

Med RoomSketcher kan du lage plantegninger og 3D-visualiseringer av høy kvalitet til dine boligannonser. Engasjer potensielle boligkjøpere med profesjonelle 2D og 3D Plantegninger, interaktiv Live 3D og dynamiske 360 Visninger.

Lag fantastiske visualiseringer som viser kundene dine inventar- og materialmuligheter – uten å måtte betale for kostbare 3D-renderinger. Style rommene med møbler og dekor for å hjelpe kundene å visualisere hvordan eiendommen vil se ut når den er møblert.

print ut 2D plantegninger rosa brand

Profesjonelle plantegninger skreddersydd til dine behov

Lag høyoppløselige 2D og 3D Plantegninger som er optimalisert for print og web med din egen branding. Legg dem enkelt til på websiden din og i printet markedsføringsmateriell. Lag møblerte eller umøblerte planløsninger med viktige detaljer som mål, romnavn og størrelser. Du kan til og med la kundene dine åpne plantegningen og begynne å møblere den selv!

Vår brukervennlige plantegningsapp gjør det raskt, enkelt og rimelig å lage plantegninger og 3D-visualiseringer. Du kan enten tegne plantegningene dine selv eller bestille plantegninger fra våre dyktige illustratører.

Høyoppløselig rendering til en rimelig pris

Legg RoomSketcher plantegninger og 3D-visualisering til websiden din, printet markedsføringsmateriell, boligannonser, sosiale medier og mer. Det finnes ingen bedre eller enklere måte å lage høykvalitets, rimelige visualiseringer til ditt markedsføringmateriell.


Eiendomsutviklers favorittfunksjoner

RoomSketcher Appen har massevis av profesjonelle funksjoner utviklet spesielt for eiendomsutviklere. Her er noen av våre kunders favoritter:

Klar for å prøve RoomSketcher?