Hopp til hovedinnhold

For deg som er takstmann

RoomSketcher er den perfekte løsningen for takstmenn som vil inkludere profesjonelle plantegninger i sine takstrapporter.

Daniel Marten

"Jeg har brukt RoomSketcher i 4-5 år og er veldig fornøyd. De har kort leveransetid, svarer raskt på spørsmål, leverer et godt produkt, er svært løsningsorienterte og har gode konkurransedyktige priser. Jeg har anbefalt dem til alle mine kollegaer."

Daniel Marten

Takstmann, Martens Takst og Byggtjenester AS

2D Plantegning med branding, logo og sort firmafarge

Inkluder profesjonelle plantegninger i dine takstrapporter

Plantegninger er en essensiell del av din boligrapport, de gir en tydelig og profesjonell oversikt over boligens layout. Forbedre kvaliteten på din rapport med plantegninger av høy kvalitet, komplett med viktige mål og informasjon. Lag en 2D-plantegning med egen branding, og skriv ut eller lagre planen med din logo og egen “disclaimer”-tekst.

Beregn totalt areal

Full kontroll over arealberegningene dine

Med RoomSketcher kan du endelig kjenne deg trygg på at arealberegningene dine er korrekte. Lag plantegningen basert på lasermålene dine, og dobbeltsjekk at veggmålene stemmer. Med forhåndsvisningen ser du umiddelbart hvilke områder som er inkludert og ekskludert i beregningen, slik at du ikke lenger trenger å bekymre deg for om du gikk glipp av et rom.

RoomSketcher App for iPad og Mac

Få en effektiv arbeidsflyt

Hver boligtaksering er forskjellig. Med RoomSketcher har du en pålitelig løsning for en av de viktigste delene av dine daglige arbeidsoppgaver.

  • Tegn fra scratch på datamaskin eller nettbrett
  • Importer en teknisk tegning du kan tegne over
  • Kopier og tilpass tidligere prosjekter fra ditt online arkiv
  • Eller la oss tegne for deg, du får din ferdige tegning allerede neste arbeidsdag

Takstmannens favorittfunksjoner

RoomSketcher er full av profesjonelle funksjoner som er utviklet spesielt for takstmenn. Ta en titt på noen av våre kunders favoritter.

Klar for å prøve RoomSketcher?