Hopp til hovedinnhold

Tilpass dine 2D Plantegninger

Med RoomSketcher kan du tilpasse 2D Plantegningene dine slik at de får sin egen unike stil. Tilpass etter din firmaprofil og få det samme enhetlige utseendet hver gang.

2D plantegning i personlig stil

Skap en unik plantegningsstil som skiller seg ut

Med RoomSketcher får du plantegningen til å se ut akkurat slik du ønsker. Velg å vise mål, romnavn, romstørrelser, navn på møbler og mer. Du kan velge om du vil vise plantegningene dine møblert eller umøblert, eller du kan vise bare faste installasjoner. Bruk forskjellige farger for å vise nøkkelområder som våtrom og soverom.

Gå for en enkel svart/hvit plantegning, en med flere farger, eller med realistiske materialer som baderomsfliser og tregulv. Uansett - alternativene er uendelige

Husplan eksempel 2D

Få samme enhetlige utseende hver gang

Enten du tegner plantegninger selv eller lar oss tegne dem for deg, vil du få det samme enhetlige utseendet hver gang. Glem sjekklisten med alle reglene du må følge - systemet gjengir automatisk alle plantegningene med de riktige innstillingene.

Lagre stilen som mal på kontoen din og la uttrykket være tilgjengelig for hele teamet ditt. Fra nå av vil plantegningene dine alltid få samme helhet.

Tilpassede 2D plantegninger

Sett opp flere stilmaler som passer til forskjellige kunder eller prosjekter

Trenger du mer enn et uttrykk på dine plantegninger? Da kan du enkelt lage flere stiler på kontoen din. Sett opp ulike innstillinger for å passe ulike prosjekter eller kunder.

Hvis du har mange kunder som alle har forskjellige firmafarger og interiørpreferanser, er det enkelt å lage en mal til hver av kundene dine, slik at de får samme stil på prosjektene sine hver gang.

blå 2D plantegning med firmafarger og logo

Legg til firmafarger og din logo

Lag en 2D Plantegning som er unik for firmaets branding. Legg til den nøyaktige fargekoden på vegger, møbler og inventar. Du kan til og med legge til din logo, din egen tekst for ansvarsfraskrivelse og prosjektdetaljer på et automatisk generert brevark. Vårt kundeserviceteam kan hjelpe deg med å sette dette opp.


Lag din 2D Plantegning i dine farger med RoomSketcher

Alle funksjoner du trenger for å lage profesjonelle 2D Plantegninger.

Klar for å prøve RoomSketcher?