RoomSketcher

Tegn selv

Tegn ferdig en plantegning på minutter med vårt plantegningsverktøy! Last ned RoomSketcher App til din PC, Mac eller nettbrett. Enkelt å tegne vegger, male og innrede.

  • Lag profesjonelle plantegninger i 2D og 3D, klare for trykk
  • Tegn plantegninger møblert eller umøblert og skriv dem ut i målestokk
  • Visualisér prosjektene dine i 3D med 3D Bilder og gå rundt i din interaktive plantegning i Live 3D

” RoomSketcher er genialt – de profesjonelle plantegningene jeg har laget har forbedret vår boligannonsering enormt. ”
James Bellini, James Griffin Lettings Ltd, England

Tegn Plantegninger – Ferdige på 1-2-3!

Med RoomSketcher er det lett å tegne plantegninger. Tegn på nett eller i vår app – RoomSketcher er kompatibel med PC, Mac og nettbrett. Prosjekter synkroniseres på tvers av enhetene slik at du vil ha tilgang til dine plantegninger fra hvor som helst. Tegn plantegninger, innred, mal og legg gulv, deretter laster du ned eller skriver ut dine ferdige plantegninger – Så enkelt er det!

Når du har tegnet ferdig har du tilgang til høy-oppløste 2D og 3D Plantegninger som kan lastes ned som PDF, PNG og JPG, og skrives ut i målestokk. I tillegg til å lage plantegninger kan du også lage lekre 360 Visninger og 3D Bilder av ditt design. Live 3D Plantegninger vil gi deg muligheten til å gå gjennom ditt prosjekt og oppleve det i 3D.

Bruk dine RoomSketcher plantegninger i boligannonser eller til å planlegge dine interiør prosjekter, legg dem på hjemmesiden din eller bruk dem i dine design presentasjoner!

RoomSketcher-Draw-Floor-Plan

Hvordan gjør du det?

Tegn din plantegning
Tegn din plantegning raskt og enkelt med vårt intuitive dra-og-slipp brukergrensesnitt. Bare klikk og dra med musen for å tegne vegger. Deretter tegner du inn dører og vinduer for å ferdigstille plantegningen. Ønsker du å legge til mål er disse kun et tastetrykk unna. Tilpass ditt design og gå rundt i din plantegningen i Live 3D.
Innred og dekorer
Velg mellom tusenvis av møbler – alt fra “generiske” møbler til kjente merkevarer! Trykk for å legge inn parkettgulv eller fliser, mal og tapetser vegger. Legg så til detaljer som blomstervaser, bilder på veggene og mye mer.
Høy-kvalitets 2D og 3D Plantegninger
Lag ferdige 2D og 3D plantegninger av høy oppløsning klare til å lastes ned og skrives ut ved et enkelt trykk. RoomSketcher Plantegninger er optimaliserte for utskrift og nett. Skriv ut tegningene i flere ulike målestokker, eller last dem ned som JPG, PNG, eller PDF.

Lær mer:

Kom i gang, risikofritt!

Du kan bruke mye av vår funksjonalitet, uten at det koster deg noe. Oppgrader når du har behov for ekstra funksjonalitet – så enkelt er det!

” RoomSketcher er en rask, enkel og profesjonell måte å visualisere ditt neste oppussingsprosjekt eller din nye bolig. Veien fra tankestadiet til realisering av prosjektet har aldri før vært enklere! ”
Tom Roberg, Boligeier

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressurser

Bolig

Profesjonell Bruk

RoomSketcher