RoomSketcher

Kjøpe Bolig

Holder du på å investere i ny bolig? Enten du har kjøpt et nytt hjem og venter på å flytte inn, eller du designer drømmehjemmet – RoomSketcher er noe for deg!

Buying-a-Home
  • Design og møbler online – uten å røre en muskel!
  • Enkel å bruke
  • Grunnleggende funksjonalitet er gratis – oppgrader for å få tilgang til premium funksjonalitet

” Jeg er ikke designer eller arkitekt, men RoomSketcher gjorde at jeg kunne designe mitt nye hjem helt enkelt. Det beste med det var at jeg kunne virtuelt få en følelse for hvordan huset kom til å se ut. Tusen takk RoomSketcher. ”
Danish Khan, India

Visualiser i 3D når du skal kjøpe et hjem!

Enten du kjøper nybygg som ikke er ferdig eller bruktbolig er dette en stor avgjørelse og investering, derfor er det viktig å gjøre de rette valgene. Men RoomSketcher kan du prøve ut møbleringen og visualisere hjemmet ditt før du flytter inn. Enten tegn opp plantegningen selv, eller send det inn til vår Tegneservice og få den tilbake neste arbeids dag. RoomSketcher illustratører tegner opp plantegningen for deg, så du kan møblere fritt med ekte møbler og visualisere ved hjelp av Snapshots, 3D Bilder og så gå rundt i Live 3D. På denne måten kan du visualisere og kjenne deg sikker i at du har gjør de rette valgene.

RoomSketcher-3D-Floor-Plan-Profiles

Kjøp et nytt hjem: Bruktbolig eller nybygg?

Kjøper du et nybygg eller en bolig som allerede er bygd kan det være vanskelig å se om dette er huset for deg. Det er veldig individuelt hva som passer dine personlige preferanser, budsjett, og prioriteringer. Layout og design bør optimaliseres i henhold til dine daglige rutiner og gjøremål slik at du får mest mulig ut av ditt kjøp.

Planleggingsprosessen er essensiell og vil hjelpe deg kjenne deg komfortabel med valgene du skal gjøre, er dette boligen for deg? Er det kanskje noen endringer som bør gjøres? Isåfall vil RoomSketcher kunne hjelpe deg å finne ut hva slags endringer du kan gjøre for å få hjemmet til å passe inn med dine behov og stil. RoomSketcher Plantegninger er også en perfekt måte å beskrive dine ideer for en arkitekt.

RoomSketcher-Professional-Floor-Plans

Kjøpere elsker RoomSketcher Live 3D!

Når du kjøper et nytt hjem vil du ønske å personalisere dette og flytte inn så fort som mulig. Med RoomSketcher Live 3D kan får du en interaktiv opplevelse der du kan gå rund i din nye bolig før du har flyttet inn eller bestemt deg for om dette er boligen for deg! Ta en virituell tur gjennom din nye bolig! Med RoomSketcher er det lett – kun et tastetrykk unna! Du kan også bruke Snapshots og 3D Bilder for å visualisere.

RoomSketcher-Live-3D-Floor-Plans

Lær mer

Kom i gang, risikofritt!

Du kan bruke mye av vår funksjonalitet, uten at det koster deg noe. Oppgrader når du har behov for ekstra funksjonalitet – så enkelt er det!

” En flott måte å visualisere ditt nye hjem, før du flytter inn! ”
Anette Eliasson

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressurser

Bolig

Profesjonell Bruk

RoomSketcher