RoomSketcher

Selg bolig selv

Skal du selge bolig trenger du garantert en plantegning. Enten du selger boligen selv, eller du bruker en eiendomsmegler eller advokat – en god plantegning er en nødvendighet.

Property-For-Sale
  • Lag 2D og 3D Plantegninger – tegn selv eller bruk vår Tegneservice
  • Innred og dekorér – velg mellom tusenvis av produkter
  • Start gratis og oppgrader kontoen din for å lage plantegninger, 3D Bilder og få Live 3D

” Takk RoomSketcher. Dette produktet er lett å bruke selv for de som ikke er så IT-sterke. ”
Mike, Huseier, Sverige

Få din bolig til å skille seg ut!

En av de største utfordringene du kan stå ovenfor når du skal selge en bolig er å få den til å skille seg ut. Det er viktig å vise frem din boligs beste side
slik at potensielle kjøpere kan se for se at de bor i nettopp denne boligen. Med muligheten for å markedsføre eiendommen på nett har man også mulighet til å enkelt nå ut til et stort publikum.

Det er viktig for potensielle interessenter at de kan føle seg hjemme og få et godt overblikk over boligens egenskaper. En essensiell del av en hver boligpresentasjon er derfor 2D og 3D Plantegninger! Med RoomSketcher får du 2D og 3D Plantegninger klare for trykk og nett. Live 3D Plantegninger gjør at potensielle boligkjøpere kan gå inn i boligen og prøvemøblere for å se hvordan de kan tilpasse boligen med egne møbler og farger. Når de har tilpasset eiendommen kan de ta en virtuell 3D-gjennomgang for å virkelig oppleve boligen.

Hvordan gjør du det?

Lag en plantegning
Du kan velge å tegne plantegningene dine selv eller bestille fra oss gjennom vår RoomSketcher Tegneservice. Det enkle dra og slipp brukergrensesnittet gjør det enkelt å tegne eller gjøre endringer når du har mottatt ditt ferdige prosjekt.
Innred
Tegn gulv, vegger og tak og få ditt prosjekt til å skille seg ut med unike detaljer. Match dine helt egne maling farger og møbler din plantegning. Velg innredning ut ifra tusenvis av produkter og lag alternative planløsninger og design og sammenlikn.
Visualiser i 3D!
Du kan enkelt lage 3D Bilder, 360 Visninger og se ditt design i Live 3D – å visualisere din bolig har aldri vært lettere. Inkluder 3D for en proff og gjennonført visuell representasjon av din bolig.

Profesjonelle Plantegninger

Høy oppløste 2D og 3D Plantegninger er en essensiell del av boligmarkedsføring. Vis potensielle kjøpere planløsningen til boligen for salg. Både i oversiktlig 2D og med en lekker 3D Plantegning møblert som et hjem.

RoomSketcher-2D-3D-Floor-Plans

360 Visning

Alle som presenterer en bolig ønsker å gjøre det på en sånn måte at mennesker kjenner at de kan virkelig få en følelse av hvordan det er å stå midt i rommer. Nå kan du det! Med RoomSketcher 360 Visning, kan potensielle kjøpere få en interaktiv følelse for boligen.

RoomSketcher-360

Live 3D

Når du markedsfører en bolig for salg kan du presentere den slik at en får en sann følelse av hvordan det er å stå midt i rommet. Med RoomSketcher Live 3D får potensielle kunder en interaktiv følelse for eiendommen og de kan personalisere boligen på nett. Et flott måte å tilby en interaktiv opplevelse som vil få din bolig til å skille seg ut.

RoomSketcher-Live-3D-Floor-Plans

Lær mer

Kom i gang, risikofritt!

Du kan bruke mye av vår funksjonalitet, uten at det koster deg noe. Oppgrader når du har behov for ekstra funksjonalitet – så enkelt er det!

” Jeg er ingen profesjonell designer eller arkitekt, men RoomSketcher lot meg designe mitt nye hjem helt enkelt. Beste delen var at jeg kunne virtuelt få en følelse for mitt nye hjem. Tusen takk RoomSketcher. ”
Danish Khan, India

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressurser

Bolig

Profesjonell Bruk

RoomSketcher