Hopp til hovedinnhold

Boligplantegninger - lag profesjonelle plantegninger for boligannonser

Lag plantegninger av høy kvalitet med RoomSketcher. Perfekt for boligannonser, brukerportaler, websider og mer. Hver dag bruker tusenvis av eiendomsmeglere vårt verktøy for å lage plantegninger.

Kay Myrstrand

Jeg bruker RoomSketcher til alle mine 3D-illustrasjoner, dette alene står for nesten 30 % av min årlige inntekt som profesjonell eiendomsfotograf.

Kay Myrstrand

Boligfotograf, Fokus Foto

2D 3D eiendomsmegling plantegning

Hva er en boligplantegning?

En boligplantegning er en skalert tegning som viser boligen sett ovenfra. Den viser forholdet mellom rom og boligens overordnete layout.

Med RoomSketcher kan du lage høykvalitets 2D- & 3D- plantegninger for dine boligannonser - raskt og enkelt. Du får også tilgang til en øyeblikkelig Live 3D-presentasjon som gir dine potensielle kjøpere følelsen av å befinne seg inne i boligen på ordentlig.

3D plantegning eiendomsmegler gul

Hvorfor er plantegninger viktige i boligbransjen?

Gode plantegninger øker kundenes interesse for boligannonsen og kan til og med øke salgsverdien på boligen.

Så og si alle boligkjøpere søker etter boliger på nettet. Og veldig mange av disse mener, i følge en undersøkelse utført av Finn.no, at plantegninger er viktige i en annonse, spesielt for å vise muligheter for innredning og oppussing. Så gjør som dine kolleger i bransjen og begynn å bruke plantegninger du også.

Slik lager du boligplantegninger

Det er to enkle måter å lage plantegninger på. Enten tegner du selv med et plantegningsprogram, eller du bestiller plantegninger fra en tegnetjeneste.


RoomSketcher App for PC Mac Nettbrett

Tegn selv med en plantegningsløsning

Du kan enkelt lage plantegninger selv ved å bruke et plantegningsprogram. Selv ikke-profesjonelle kan lage plantegninger av høy kvalitet. Ofte trenger du ikke å investere mer enn 10 minutter av din tid på å lære programmet, og så kan du lage plantegninger enkelt selv.

Bestill plantegninger fra teknisk tegning

Bestill plantegninger fra en tegnetjeneste

Har du en eksisterende teknisk tegning eller skisse av boligen, kan du få hjelp av en tegnetjeneste til å omgjøre den til en profesjonell plantegning. Bare send inn skissen, og plantegningen er ferdig neste virkedag. De beste tegnetjenestene tilbyr en løsning hvor du selv enkelt kan redigere den ferdige tegningen i programmet.

Det beste programmet for plantegninger for eiendomsmeglere

Hvis du ønsker å maksimere sjansene dine for å finne en kjøper eller leietaker for boligen din, sørg for at du inkluderer plantegninger i boligannonsene dine.


4 soverom plantegning med garasje og materialer

Hjelp kundene dine med å visualisere rommene

Det første en leietaker eller boligkjøper vil vite er størrelsen og utformingen av boligen. Ved å inkludere klare, lettleste plantegninger i boligannonsen din, gjør du det lettere for dem å se hvordan boligen er utformet og hvordan forholdet mellom rommene er.

3D-plantegning med grønn profil og logo

Spar tid

Du kan også spare tid ved å inkludere plantegninger, ved å holde antall forespørsler nede. En plantegninger gir potensielle kjøpere mulighet til å se om boligen passer deres behov før de kommer med en forespørsel eller går på visning.

print ut 2D plantegninger rosa brand

Få flere oppdrag

Lever en komplett markedsføringspakke ved å legge plantegninger til tjenestene dine. Kompletter eiendomsfotograferingen med presentasjon av plantegninger. Mange kunder krever plantegninger som en del av boligannonsen, og med RoomSketcher blir det veldig enkelt.


Ofte stilte spørsmål (FAQ):


Hvem bruker boligplantegninger?


Populære funksjoner for boligplantegninger 

Klar for å prøve RoomSketcher?