Hopp til hovedinnhold

3D Snapshots

Med 3D-snapshots kan du raskt og enkelt visualisere ditt boligdesign. Bare still inn kameraet, klikk og se rommet ditt i 3D!

RoomSketcher 3D Snapshot av beige stue med planter

Lavoppløselig bilde for umiddelbar visualisering i 3D

Med RoomSketcher kan du vise ditt design i 3D på bare et øyeblikk. Forhåndsvis ditt boligdesign i 3D mens du lager plantegningen. Ta øyeblikksbilder av idéene dine og visualiser dem umiddelbart. Våre 3D-snapshots er lavoppløselige, for at du raskt skal kunne se resultatet.

Forhåndsvis design med 3D Snapshots

Enkelt å få den perfekte vinkelen

Bruk kameraet i appen for å ta et virtuelt bilde. Flytt rundt på kameraet, still inn perspektivet og finn den perfekte vinkelen. Bare pek og klikk for å vise den delen av interiøret du vil se i 3D.

Mid-century moderne baderom med 3D Snapshot

Visualiser dine designidéer på et øyeblikk

Med 3D Snapshots kan du raskt og enkelt visualisere ditt bolidesign - ingen ventetid eller nedetid. Arbeid i 2D, og visualiser idéene dine umiddelbart i 3D. Rask, effektiv og flott måte å samarbeide med kunder på.

Snapshot sammenlignet med 3D Bilde

Konverter til fantastiske høyoppløselige bilder med bare et tastetrykk

Forvandle dine beste Snapshots til fantastiske 3D Bilder og 360 Visninger med bare et tastetrykk.

Med høyoppløselige bilder kan du på en imponerende måte visualisere boligdesign eller eiendommer. Perfekt for å lage kundeporteføljer, vise frem prosjekter på nettstedet ditt, dele på sosiale medier og mer.


3D-visualisering på et øyeblikk

Med lavoppløselig gjengivelse kan du raskt sammenligne boligdesign-idéer.

Klar for å prøve RoomSketcher?