Hopp til hovedinnhold

Tegn fra en skisse

Last opp en eksisterende plantegning for å bruke som mal. Last opp en teknisk tegning, et bilde eller en skisse til å tegne over. Spar tid og tegn plantegninger raskere!

Tegn plantegning fra teknisk skisse

Lag 2D- og 3D Plantegningene dine raskere

Lag plantegningen din raskt ved å laste opp en tegning eller skisse og bruk den som mal. Statiske plantegninger er passé - nå er det digitale tegninger som gjelder. Digitale plantegninger kan du oppdatere og redigere når du vil, og du vil alltid ha enkel tilgang til dem i ditt digitale arkiv.

Plantegnings skisse på papir

Trinn 1: Last opp en teknisk tegning, et bilde eller en skisse

Last opp en eksisterende teknisk tegning, et bilde eller en skisse i JPG-, PNG- eller PDF-format. Har du den på papir? Ikke noe problem - bare ta et bilde av den. Angi lengden på en av veggene for å skalere tegningen automatisk. Rotér og beskjær om nødvendig, og du er klar til å tegne!

Tegn en plantegning fra en teknisk skisse

Trinn 2: Lag plantegningen din

Bruk bildet ditt som mal og lag plantegningen ved å tegne vegger direkte oppå bildet. Med praktiske hurtigtaster kan du enkelt velge om du vil vise malen eller ikke mens du tegner. Når du er ferdig, kan du enkelt legge til dører og vinduer, materialer, inventar og møbler.

Bestill plantegninger fra teknisk tegning

Trinn 3: Generer din profesjonelle 2D- og 3D-plantegning

Lever plantegninger av høy kvalitet til din klient eller entreprenør. Lag plantegninger med branding og last ned på et profesjonelt brevark. Med en digital plantegning er det enkelt å gjøre endringer og tilpasninger. Hvis klienten din har en oppdatering, åpner du bare filen, gjør endringen og eksporterer plantegningen på nytt. Ingen tippex nødvendig!

Klar for å prøve RoomSketcher?