Hopp til hovedinnhold

Tilpass dine 3D Plantegninger

Lag 3D Plantegninger i din personlige stil. Tilpass møbler, veggfarge, visningsvinkel for plantegningen og mye mer.

Blå Møbler 3D Plantegning 3 Soverom

Lag din egen unike 3D-stil

Med RoomSketcher får du dine 3D Plantegninger akkurat slik du vil ha dem. Velg å vise alle møbler eller bare faste installasjoner, og legg romnavn og mål. Legg til farge på toppen av veggene, pluss piler, tekst og møbler. Mulighetene er uendelige.

Når du har landet på en stil, kan du lagre innstillingene dine for å lage din egen unike mal. Malen er tilgjengelig for alle firmaets brukere, og sikrer at du får det samme enhetlige utseendet hver gang.

Skreddersy 3D Plantegninger med egen profil

Lagre ditt eget utvalg av møbler

Finn dine favorittmøbler og legg dem til i din 3D-profil. Lagre din kjøkkenstil med farger og materialer på skap og benkeplater. Velg gulv- og veggmaling - og du har ditt helt eget utvalg.

Enten du tegner plantegninger selv, eller lar oss tegne for deg, blir ditt møbelutvalg lagret på din konto. Du trenger ikke å justere plantegningene hver gang - med ditt eget utvalg sparer du mye tid og får et unikt og enhetlig utseende.

3D Plantegning av høy kvalitet

Finn den perfekte 3D-vinkelen

Vis eiendommen fra sin beste vinkel! Med RoomSketcher finns det mange alternativer for å finne det perfekte perspektivet. Velg helning, orientering og synsfelt. Gå for en toppvisning, isometrisk visning eller et sted midt i mellom.

Du kan til og med stille inn vegghøyden slik at du får et godt inntrykk av boligens interiør, og enkelt se hvordan rommene henger sammen. Har du funnet en favoritt for 3D-vinkel og vegghøyde? Legg dem til i din 3D-stil, så får alle plantegningene dine den samme perfekte synsvinkel.

Skaler 3D Plantegning

Legg til firmafarger og din logo

Bruk din virksomhets farger for å tilpasse dine 3D Plantegninger din branding. Legg inn din egen fargekode for å få helt riktig nyanse, eller velg en av våre farger. Bruk fargen på vegger, møbler og mer. Med RoomSketcher vil planene dine alltid matche din merkevare.

For å fullføre uttrykket, last ned plantegningene dine på et brevark med logo og tilpasset disclaimertekst.

Tilpassede 3D plantegninger

Sett opp flere profiler som passer til ulike kunder og prosjekt

Hvis du har flere prosjekter eller kunder med ulike ønsker for stil og farge, kan du enkelt lage flere maler. På denne måten vil du alltid ha full kontroll på kundenes behov.

Bytt enkelt mellom profiler - du trenger ikke å tegne om planene dine for å bytte mal. Bare legg dem til i prosjektet ditt, og du er i gang!

RoomSketcher er den perfekte løsningen for 3D plantegninger

Inneholder alle funksjoner du behøver for å lage flotte 3D Plantegninger - profesjonelt resultat på en enkel måte.

Klar for å prøve RoomSketcher?