RoomSketcher

Pusse Opp Kjøkken

Med RoomSketcher er det lett å planlegge og visualisere ditt nye kjøkken. Lag din plantegning, møbler og pynt, visualiser så i 3D, alt på nett!

RoomSketcher-Kitchen-Remodel
  • Planlegg og visualiser din oppussing på nett!
  • Prøv ut ulike designideer
  • Grunnleggende funksjonalitet er gratis – oppgrader for å få mer funksjonalitet

” Et flott program som er lett å lære seg. ”
Marthe Høyer-Andreassen, Interiørdesigner

Planlegg din kjøkken oppussing i RoomSketcher

Å pusse opp ditt kjøkken kan være krevende, men resultatene blir alltid givende. Enten du skal gjøre en komplett oppussing, eller du kun ønsker en liten oppfriskning av kjøkken designet – Start med et plantegningsverktøy som RoomSketcher for å få din kjøkkendrøm. Prøv ut ulike design ideer for å se hvordan dette fungerer – før du leier inn håndverkere, kjøper materialer, kjøper materialer eller gjør dyre feil.

Velg mellom hundrevis av alternative hvitevarer, inventar, utførelser, kjøkkenfronter og kjøkkenbenker. Prøv ulike kjøkkenskap planer for å finne det kjøkkendesignet som passer din livsstil. Prøv ulike farger, tapeter og malinger på veggene. Finn din look! Det enkle dra-og-slipp brukergrensesnittet gjør det lett å prøve ut de ulike kjøkkendesign ideene raskt, enkelt og gøy!

Ta Snapshots og lag 3D Bilder og Plantegninger for å sammenlikne, tilpasse og dele ulike plantegninger og design ideer. Finn ditt drømmekjøkken, lag en visuell gjennomføringsplan. Når ditt ferdige design er klart kan du stare innkjøpet og kontakte profesjonelle som kan hjelpe deg å realisere dine visjoner.

RoomSketcher-Kitchen-Remodel-Floor-Plan

Elsket av tusenvis av personlige og profesjonelle brukere verden over, RoomSketcher er det perfekte hjemdesign og plantegningsprogrammet for dine behov. Kom i gang med å planlegge din kjøkkenoppussing med RoomSketcher i dag!

Ler mer her

Kom i gang, risikofritt!

Du kan bruke mye av vår funksjonalitet, uten at det koster deg noe. Oppgrader når du har behov for ekstra funksjonalitet – så enkelt er det!

” RoomSketcher er kjempelett å bruke og det er en super måte å eksperimentere med endringer i hjemmet, elsker det! ”
Laura, Australia

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressurser

Bolig

Profesjonell Bruk

RoomSketcher