Hopp til hovedinnhold

Oppussing av kjøkken

Med RoomSketcher er det enkelt å planlegge og visualisere renovering av kjøkkenet. Prøv forskellige layout og designideer . Du får basic funksjonaliteter med gratis versjonen og med oppgradering får du tilgang til en rekke spennende funksjonaliteter. Lag din egen plantegning, møbler og dekor og visaliser i 3D. Alt online!

Antonella Nuredini

RoomSketcher er et fantastisk og enkelt verktøy å bruke for interiørdesign.

Antonella Nuredini

Interiør Designer, USA

Planlegg ditt kjøkken design med RoomSketcher Appen

Spar tid og penger med et planleggingsverktøy for kjøkken

Planlegging er nøkkelen til ethvert renoveringsprosjekt. I forbindelse med små og store renoveringer hjelper RoomSketcher deg med å gjøre nettopp det - planlegge ditt prosjekt så du kan ta kvalifiserte beslutninger. Test ut alle ideene dine i appen og visualiser dem i imponerende 3D. Med et stort møbelbibliotek finnes det uendelige muligheter. Visualiser dem alle og velg det beste resultatet og unngå dyrbare feil. Planlegging med RoomSketcher sparer deg for tid og penger. Det beste er - det er enkelt å bruke!

2D plantegning kjøkken med arbeids triangel

Test ut forskjellige layouts for å utnytte plassen

Når du designer et kjøkken er det mange ting å vurdere når det kommer til funksjonalitet, men også de mange designmulighetene. Skal du ha en halvøy eller en kjøkkenøy? Kanskje er det plass til en spiseplass. For å utnytte plassen og oppbevaring er planlegging avgjørende. Men RoomSketcher kan du teste ut alle ideene og mye mer. Å se alle mulighetene i 3D eller på en plantegning er den beste måten å sikre at du har valgt det optimale designet. Visaliser dine ideer i RoomSketcher-appen og ta beslutninger med ro i magen.

Kjøkkendesign med halvøy 3D rendering

Opprett en visuell handlingsplan med detaljerte 3D-bilder

Gjør det enkelt for alle dine interessenter å forstå kjøkkendesignet. Det kan være din partner, kunde eller entreprenør. Når du har landet på et design kan du være sikker på at det endelige resultatet lever opp til planen. Opprett virtuelle 3D-bilder som viser kjøkkendetaljer som plassering av inventar, tilbehør, stikk-kontakter og andre detaljer. Du behøver ikke bekymre deg over at enreprenøren misforstår eller at flisene blir lagt feil vei. Du har 3D-bildene som viser det.


Favoritter til renovering av kjøkkenet

RoomSketcher er fylt med profesjonelle funksjoner som er utviklet spesielt for profesjonelle innen renovering av kjøkken. Her er noen av våre kunders favoritter:

Klar for å prøve RoomSketcher?