Hopp til hovedinnhold

Oppussing og renovering

Med RoomSketcher er det lett å planlegge og visualisere oppussingsprosjekter. Lag plantegninger og fantastiske 3D-visualiseringer til en overkommelig pris.

Joseph Thomas, Entreprenør konsulent

Jeg har brukt RoomSketcher i 4-5 år nå, og jeg er utrolig fornøyd med deres software og kundeservice. Jeg kan enkelt lage fantastiske 3D-gjengivelser for kundene mine, og det gir et stort konkurransefortrinn i kampen om oppdrag. Jeg anbefaler RoomSketcher på det sterkeste til alle som trenger imponerende illustrasjoner til en overkommelig pris.

Joseph Thomas

Entreprenør

RoomSketcher App for iPad og Mac

Spar tid ved å effektivisere arbeidsflyten

Oppussingsprosjekter skjer ofte i flere steg. Med RoomSketcher har du et rimelig og brukervennlig program for plantegninger og design som forenkler prosessen. Du trenger ikke å tegne på nytt og bestille nye 3D-visualiseringer – du kan raskt oppdatere tegningen direkte i programmet.

Nå kan du lage et endelig forslag med høyoppløselig gjengivelse og profesjonell layout i 2D og 3D - som du kan signere med kunder og entreprenører. Dette sparer deg tid både i forkant av prosjektet og når prosjektet er ferdigstilt. Det reduserer også risikoen for overraskelser når prosjektet er fullført.

Layout av lite bad i 2d og 3d-plantegning

Bruk plantegninger for å illustrere “før og etter”

Ta mål av rommet eller boligen og lag plantegningen i RoomSketcher-appen. Lag deretter nye versjoner for å vise hvordan rommet kan endres. Med RoomSketcher kan du gjøre alt fra enkle bad til hele etasjer. Legg til møbler og inventar for å visualisere sluttresultatet for andre som er en del av prosjektet.

Få hjelp til å ta den riktige beslutningen for prosjektet 

Lag fantastiske 3D-visualiseringer for å illustrere hvordan det ferdige resultatet vil se ut. Med mer enn 10 000 møbler og tusenvis av materialer og fargealternativer tilgjengelig i programmet, kan du visualisere hvilken som helst layout.

Mange synes det er vanskelig å se for seg hvordan det vil se ut når renoveringen er ferdig. Nå kan du enkelt lage imponerende 3D-gjengivelser, komplett med detaljer og tilbehør, og på den måten hjelpe både deg og din kunde til å ta de riktige avgjørelsene for prosjektet.


Populære funksjoner for oppussing og renovering

RoomSketcher er fullpakket med profesjonelle funksjoner som er utviklet spesielt for oppussing og renovering. Her er noen av våre kunders favoritter:

Klar for å prøve RoomSketcher?