Hopp til hovedinnhold

Oppussing av bad

Med RoomSketcher er det enkelt å planlegge og visualisere renovering av badet. Prøv forskellige layout og designideer. Lag dine egne profesjonelle plantegninger og imponerende 3D-bilder. 

Virginie Chaventon Interiør Designer

RoomSketcher er enkel å bruke og du kan legge til masse fine møbler i plantegningen din. Det er helt perfekt.

Virginie Chaventon

Interiør Designer, Décoration Partition

Planleggingsverktøy for baderom

Planlegg renovering av badet med RoomSketcher

Uansett om du planlegger en total renovering av badet eller bare ønsker å oppdatere badets design, kan et planleggingsverktøy for bad som RoomSketcher App bidra til at du unngår kostbare feil. Prøv ut ideene dine online, test ut forskjellige design og opprett flere layouts for å se hva som fungerer, før du kjøper inn materialer eller ansetter entreprenører.

2D plantegning med separat toalett

Ferdigstill layouts og lag komplette planer med mål og detaljer

Skal du gjøre en full renovering eller mindre oppgradering av badet? Uansett er en god og fullstendig plantegning med mål essensielt. Test ut ulike møbleringer til du blir fornøyd med planen din. Har du plass til et badekar eller passer en dusj bedre?Eller skal du velge en kombinasjon? Å teste ut ulike kombinasjoner med møbler og interiør er lurt å gjøre før du bestemmer deg. Når du truffet valget ditt kan du printe ut en detaljert 2D-plantegning med de viktigste opplysningene.

Tropisk dusj på bad 3D Bilde

Lag en visuell handlingsplan med detaljerte 3D-bilder.

Gjør det enkelt for dine interessenter å forstå badrommets design. Enten det er din partner, kunde eller entreprenør. Når du har bestemt deg for et design kan du sikre deg at det endelige resultatet lever opp til planen. Opprett virtuelle 3D-bilder som viser innredningsdetaljer som plassering av inventar, tilbehør og andre detaljer. Du trenger ikke bekymre deg for om entreprenøren misforstår eller at flisene blir lagt feil vei. 3D-bildene forteller alt.

Favorittfunksjoner til renovering av bad

RoomSketcher er fylt med profesjonelle funksjoner som er utviklet spesielt for profesjonelle innen renovering av bad. Her er noen av våre kunders favoritter:

Klar for å prøve RoomSketcher?