Hopp til hovedinnhold

Idéer til hjemmekontoret

Med RoomSketcher er det enkelt å planlegge og visualisere dine ideer til hjemmekontoret. Lag din plantegning med møbler og dekor, og visualisér i 3D. Ta en titt på noen av våre favoritt-ideer til hjemmekontoret – alle laget i appen!

Hjemmekontor rosa farger

Frisk opp med farger på kontoret

Farger kan virkelig gi liv og energi til hjemmekontoret ditt. Det er imidlertid viktig å bruke fargene med omhu for å unngå at de blir for distraherende.

Vår yndlingsidé er å velge en hovedfarge og bruke den for å skape et fokuspunkt. Bruk maling eller tapet for å lage en accentvegg, Legg til et møbel i en iøynefallende farge, eller gi skapene et fargerikt løft.

Hjemmekontor med gardin som romskiller

Del av kontoret med gardiner

Det har sine fordeler å ha hjemmekontoret på et sentralt sted, for eksempel i en stue. Det kan være rommet med det beste lyset, de ekstra sitteplassene og et bra sted for møter. Men noen ganger ønsker du ikke at arbeidsområdet ditt skal ta en stor del av oppholdsrommet. En enkel romdeler som en gardin kan være en god måte å skape en følelse av adskillelse på.

Hjemmekontor med dobbelt skrivebord til kollega

Delt kontorplass

Trenger du å dele hjemmekontoret? Skap et skulpturelt og enkelt arbeidsbord for to ved å plassere to hjørnebord sammen i midten av rommet. Dere får hvert deres skrivebord, men skaper samtidig følelsen av et felles kontorplass. Bruk ulike kontorstoler for en individuell look eller match dem for å få symmetri. Plasser oppbevaringen innen rekkevidde bak skrivebordene for å holde uttrykket lett og luftig. Et gulvteppe vil avgrense kontoret.

Smalt hjemmekontor med masse lagringsplass

Lag en oppbevaringsvegg

Uansett hvor stort eller smått hjemmekontoret er, har du bruk for oppbevaring. Med dette designet får du en hel vegg med oppbevaringsskuffer. Skap en innebygget look og masse plass til oppbevaring med en rekke enkle og billige kommoder. Kommodens bordplate gir ekstra bordplass og plass til å boltre seg.

Utnytt plassen under trapp til hjemmekontoret

Utnytt ubrukt plass

Har du et sted i boligen som ikke blir benyttet? I dette designet passer skrivebordet og hyllene perfekt under en trapp. Et hjørne i et rom med en vanskelig plassering eller et lite benyttet skap kan også være et bra sted for hjemmekontoret.

Koselig hjemmekontor på soverom

Skap et hyggelig, rolig hjørne

Noen ganger er det beste stedet et stille hjørne i et soverom eller gjesterom. Gjør hjørnet ditt hyggelig med en dekorativ tapet, et mykt teppe og en innbydende stol. Plasser et speil over skrivebordet for å reflektere lyset og for å gjøre det mulig for skrivebordet å fungere som et makeup-bord når det er nødvendig.

Stue med hjemmekontor

Gjør kontoret til et fokuspunkt

Du behøver ikke gjemme hjemmekontoret eller plassere det i et hjørne. Gjør det til et midtpunkt ved å plassere det i midten av rommet og vende skrivebordet inn i rommet. Dette hjemmekontoret er et godt utgangspunkt for dette rommet, og det flotte malte skrivebordet gjør det til et fantastisk blikkfang.

Inspirasjon til hjemmekontoret

Sjekk ut flere design til hjemmekontoret under.

Klar for å prøve RoomSketcher?