Hopp til hovedinnhold

Ditt hjem i 3D - Planlegg og visualiser din bolig

Med RoomSketcher kan du enkelt lage plantegninger og se hjemmet ditt i 3D. Det er en ideell løsning for å eksperimentere med ulike innredningsstiler. Få en 3D forhåndsvisning av hvordan hjemmet ditt kan se ut med forskjellige  designvalg.

Julia Jentzen

Vi planla vår komplette ombygging og hage, basert på vårt detaljerte prosjekt i RoomSketcher (områdeplan og 3D-bilder). RoomSketcher bidro til at vi fikk vist frem vår visjon til entreprenørene, som deretter implementerte planen nøyaktig slik den var visualisert.

Julia Jentzen & Ben Hietzig

Huseiere, Cape Town

3D Bilde pergola planlegg ditt hjem

Visualiser ditt hjem i 3D

Hos RoomSketcher mener vi at alle skal kunne designe sitt hjem etter sin unike smak og stil, og at det skal være en morsom prosess. Online 3D-visualisering er den perfekte måten å skape en fin og detaljert boligdesign.

RoomSketcher handler om å skape plantegninger og boligdesign enkelt,  derfor har millioner av  brukere over hele verden valgt RoomSketcher når de vil visualisere hjemmet sitt i 3D. Vi vil gjerne hjelpe deg også!

tegn 2D og 3D plantegninger

Lag flotte visualiseringer i høy kvalitet

RoomSketcher gjør det enkelt å visualisere  hjemmet ditt i 3D. Lag en plantegning, eksperimenter med en rekke forskjellige materialer, og legg til møbler ved hjelp av vårt store produktbibliotek. Med RoomSketcher kan du lage plantegninger i 2D og omdanne dem til 3D med et enkelt klikk.

RoomSketcher leverer det perfekte boligdesign-programmet til både profesjonelle og private brukere.

Hvorfor RoomSketcher er den beste måten å se ditt hjem i 3D på

Ingen tekniske tegneferdigheter kreves. Programmet er fullt av profesjonelle funksjonaliteter til å skape fantastiske 3D-bilder.


Slik planlegger og visualiserer du ditt hjem i 3D

Følg disse tre enkle trinnene, og opplev hjemmet ditt på en helt ny måte.

Tegn hjemmet i RoomSketcher Appen

Steg 1: Lag din plantegning

Du kan enten tegne plantegninger selv med vårt brukervennlige program ved å tegne vegger og legge til dører, vinduer og trapper. Eller bestill plantegningen hos oss. Det eneste du trenger er en teknisk tegning eller skisse. Det kreves ingen utdannelse eller teknisk erfaring, så du kan starte med en gang.

Møbler plantegningen med drag and drop funksjonalitet

Steg 2: Møbler og dekor

Legg til kjøkkenskap, hvitevarer, armatur og møbler i planen din. Velg blant et bredt utvalg av produkter. Plasser enkelt møbler og materialer på plantegningen ved å dra og slippe dem til ønsket sted. Gi interiøret personlig preg ved å inkludere tilbehør.

Visualiser hjemmet med Live 3D

Steg 3: Visualiser ditt design i 3D

Når din plantegning er klar, kan du generere og skrive ut din 2D- og 3D-plantegning i høy kvalitet, se ditt hjem i Live 3D, i tillegg til å generere fantastiske 3D-bilder og 360-visninger. Del prosjektet ditt med familie og venner, kunder og entreprenører – enklere blir det ikke!

Ønsker du mer inspirasjon?

Lag designet ditt med en mal fra vårt plantegnings-galleri.

Klar for å prøve RoomSketcher