Hopp til hovedinnhold

Ditt hjem i 3D - Planlegg og visualiser din bolig

RoomSketcher er den perfekte måten å se hjemmet ditt i 3D på. Du kan lage en plantegning på få minutter og eksperimentere med ulike design. Endelig kan du se ditt hjem i 3D, den perfekte måten å visualisere designet ditt på.

Julia Jentzen

Vi planla vår komplette ombygging og hage, basert på vårt detaljerte prosjekt i RoomSketcher (områdeplan og 3D-bilder). RoomSketcher bidro til at vi fikk vist frem vår visjon til entreprenørene, som deretter implementerte planen nøyaktig slik den var visualisert.

Julia Jentzen & Ben Hietzig

Huseiere, Cape Town

3D Bilde pergola planlegg ditt hjem

Visualiser ditt hjem i 3D

Hos RoomSketcher mener vi at alle skal kunne designe sitt hjem etter unik smak og stil, og at det skal være en morsom prosess. Online 3D-visualisering er den perfekte måten å skape en fin og detaljert boligdesign.

RoomSketcher handler om å skape plantegninger og boligdesign enkelt, og det er derfor tusenvis av brukere over hele verden har valgt RoomSketcher når de vil visualisere deres hjem i 3D. Og vi vil også gjerne hjelpe deg!

tegn 2D og 3D plantegninger

Lag flotte visualiseringer i høy kvalitet

RoomSketcher gør det enkelt å visualisere ditt hjem i 3D. Lag en plantegning, eksperimenter med en rekke forskellige materialer og finish, og møbler ved hjelp av vårt store produktbibliotek. Med RoomSketcher kan du lage dine plantegninger i 2D og omdanne dem til 3D med et enkelt klikk.

RoomSketcher leverer den perfekte boligdesign-software til både profesjonelle og private brukere, så de kan se deres hjem i 3D.

Hvorfor RoomSketcher er den beste måten å se ditt hjem i 3D på

Fylt med profesjonelle funksjonaliteter til å skape fantastiske 3D-bilder. Ingen tekniske tegneferdigheter kreves.


Slik planlegger og visualiserer du ditt hjem i 3D

Følg disse tre enkle trinnene, og opplev ditt hjem på en helt ny måte.

Tegn hjemmet i RoomSketcher Appen

Steg 1: Lag din plantegning

Du kan enten tegne plantegninger selv med vårt brukervennlige software – bare tegn vegger og legg til dører, vinduer og trapper. Eller bestill din plantegning hos oss – det eneste du trenger er en teknisk tegning eller skisse. Det kreves ingen utdannelse eller teknisk erfaring, så du kan starte med en gang.

Møbler plantegningen med drag and drop funksjonalitet

Steg 2: Møbler og dekorer

Legg til kjøkkenskap, hvitevarer, armaturer og møbler. Velg mellom tusenvis av produkter. Bare dra og slipp møbler og materialer inn i plantegningen til den riktige plasseringen. Legg til tilbehør for å personifisere designet ditt.

Visualiser hjemmet med Live 3D

Steg 3: Visualiser ditt design i 3D

Når din plantegning er klar, kan du generere og skrive ut din 2D- og 3D-plantegning i høy kvalitet, se ditt hjem i Live 3D, i tillegg til å generere fantastiske 3D-bilder og 360-visninger. Del prosjektet ditt med familie og venner, kunder og entreprenører – enklere blir det ikke!

Ønsker du mer inspirasjon?

Lag designet ditt med en template fra vårt plantegnings-galleri.

Klar for å prøve RoomSketcher