Skip to main content

Software til situasjonsplan online -Skisser, tegn og visualiser

Ser du etter en software til å lage situasjonsplaner med? Med RoomSketcher kan du lage 2D- og 3D-situasjonsplaner i høy kvalitet som er perfekt til eiendom, hagedesign, landskapsdesign og mer.

Ruben Feldman

“Jeg synes at RoomSketcher er en pålitelig bedrift på alle områder. De er profesjonelle, bryr seg om kundene, leverer som lovet på alle områder som er avgjørende for oss når vi organiserer våre artiktetoppgaver.”

Ruben O. Feldman

Arkitekt, USA

Brukervennlig software

Uansett om du er en erfaren profesjonell eller du aldri har tegnet en situasjonsplan før, kan du lage en raskt og enkelt på din PC, Mac eller nettbrett.


Situasjonsplan software app

Steg 1: Tegn situasjonsplanen din

Tegn situasjonsplan raskt og enkelt ved hjelp av RoomSketcher-appen på PC eller nettbrett. Tegn hageanlegg, gressplener, gangbroer, innkjørsler, parkeringsplasser, terrasser og mye mer. Definer grenser med gjerder, vegger, kantstein og gjerde. Tilpass situasjonsplanen med forskjellige sonefarger, materialer og teksturer.

Eksempler på utemøbler i RoomSketcher Appen

Steg 2: Legg til materialer og møbler

Legg til trær, planter og busker. Prøv forskjellige landskapsmaterialer, som brolegging, fliser, småstein, barkflis og mer for å finne de riktige materialene til ditt landskapsdesign. Legg deretter til utendørsprodukter, som basseng, plantekasser, møbler og mye mer fra produktbiblioteket.

2D og 3D situasjonsplaner med hage og oppkjørsel

Steg 3: Lag situasjonsplan og vis i 3D

Lag enkelt 3D-bilder, 360-visninger og se ditt design i Live 3D. Å visualisere situasjonsplanen i 3D kunne ikke vært enklere. Når situasjonsplan og layout er ferdig, kan du lage høykvalitets 2D- og 3D-situasjonsplaner og 3D-visualiseringer – med et enkelt klikk.


Hvorfor RoomSketcher-appen er den beste softwaren til situasjonsplaner

Den beste softwaren til situasjonsplaner er enkel å bruke og har mange videoer og veiledninger for å komme i gang. Du bør være i stand til å produsere 2D- og 3D-situasjonsplaner av høy kvalitet, komplett med mål og dimensjoner.

De beste appene tilbyr 3D-visualisering, for eksempel Live 3D, hvor du virtuelt kan gå rundt på stedet. Dette gør det enkelt å visualisere designet ditt. RoomSketcher-appen er en effektiv software til situasjonsplaner som lar deg gjøre alt det.


Ofte stilte spørsmål (FAQ):


Ekspempler på plantegninger fra RoomSketcher

Uansett om det er til profesjonell eller personlig bruk, gjør RoomSketcher det enkelt å lage en plan over eiendommen. Kom godt i gang med templates og eksempler online fra vårt plantegningsgalleri.

Klar for å prøve RoomSketcher?