Hopp til hovedinnhold

Kjøkkenplanlegger - design kjøkkenet ditt online

RoomSketcher-appen er et verktøy for kjøkkenplanlegging som er enkel å bruke. Lag en layout av ditt drømmedesign og visualiser det i imponerende 3D.  

Online planleggingsverktøy til kjøkken
Antonella Nuredini

RoomSketcher er et veldig bra verktøy som er lett å bruke til interiørdesign.

Antonella Nuredini

Interiørdesigner, USA

Planlegg kjøkkenet på en enkel måte

Lag ditt kjøkkendesign med RoomSketcher-appen på datamaskin eller nettbrett. Kom i gang med kjøkkenet ditt allerede i dag ved å bruke vår enkle kjøkkenplanlegger. Lag plantegningen din, velg møbler og se kjøkkendesignet i 3D - så enkelt er det!


Kjøkkenhalvøy 2D layout i en tropisk stil

Steg 1: Lag plantegningen din

Lag en plantegning av kjøkkenet ditt på få minutter ved hjelp av vårt enkle “dra og slipp” tegneverktøy. Det er bare å klikke og dra markøren for å tegne eller flytte veggen. Velg vinduer og dører fra produktbiblioteket og dra dem på plass. Ved hjelp av innebygde måleverktøy er det enkelt å lage en nøyaktig plantegning.  

Kjøkkenhalvøy 3D layout i en tropisk stil

Steg 2: Møbler kjøkkenet ditt

Velg kjøkkenskap, hvitevarer, belysning og annet og dra dem på plass i tegningen. Du kan enkelt endre størrelse på enhetene, prøve deg frem med ulike overflater, og lagre dine favorittalternativer for å sammenligne dem med hverandre.

Tropisk kjøkken i Live 3D

Steg 3: Se kjøkkenet ditt i 3D

Bruk kamerafunksjonen for å ta øyeblikksbilder i 3D av designet ditt. Ta en virtuell rundtur med vår Live 3D-funksjon. Når designet er ferdig, kan du lage 3D-plantegninger, 3D-foto og 360-visninger i høy kvalitet for å vise designet ditt til andre. 


Derfor er RoomSketcher den beste softwaren for kjøkkenplanlegging:

Med RoomSketcher er det enkelt å lage layouts og 3D-bilder av kjøkkendesignet ditt - akkurat som de proffe! Her er noen få eksempler på ulike typer plantegninger og bilder du kan lage:

Kjøkkenplanlegging med mål 2D plantegning

Kjøkkenplantegninger i 2D

Kjøkkenplantegninger i 2D er essensielt for kjøkkenplanlegging. De hjelper deg med å planlegge kjøkkenet riktig, så du vet hva som vil passe inn og få plass. Vis mål, romstørrelse i kvadratmeter eller -fot, plassering av skap, hvitevarer og mye mer. 

Blått kjøkken med marmor benkeplate i en 3D plantegning

Kjøkkenplantegninger i 3D

Med RoomSketcher kan du lage 3D-plantegninger med bare et tastetrykk! 3D-plantegninger er veldig anvendbare i kjøkkenplanlegging fordi de hjelper deg å visualisere hele rommet, inkludert skap, hvitevarer, materialer med mer.

Blått kjøkken med marmor benkeplate i et 3D bilde

3D-foto

Lag høykvalitets 3D-foto av kjøkkendesignet ditt. Se hvordan designet ditt vil se ut, inkludert farger, teksturer og materialer. 3D-foto er den perfekte måten å vise frem og dele dine designidéer på. 

360-visninger

Lag imponerende 360-visninger av kjøkkendesignet ditt på et øyeblikk. Opplev rommet som om du var der i virkeligheten!


Kjøkkeninspirasjon fra oss i RoomSketcher

Gjør kjøkkendrømmene dine til virkelighet. I vårt plantegningsgalleri finner du mange maler for kjøkkenlayout, som du kan bruke for å komme i gang.


Ofte stilte spørsmål (FAQ):

Klar for å prøve RoomSketcher?