Hopp til hovedinnhold

3D-program for bolig- og interiørdesign - Design boligen din på nett

Brukervennlig program for bolig- og interiørdesign som du kan bruke for å planlegge og designe et enkelt rom, eller hele boligen. Du kan lage plantegninger, møblere og dekorere, og deretter se designet i 3D.

Christian Moritz

RoomSketcher er et brukervennlig verktøy for å raskt lage tydelige plantegninger når man skal pusse opp eller bygge nytt.

Christian Moritz

Huseier, Tyskland

Hvorfor boligdesignere synes RoomSketcher er det beste programmet  å bruke for å designe en bolig


Slik bruker du RoomSketchers program  for boligdesign

tegn 2D og 3D plantegninger

Steg 1: Lag et utkast til boligdesignet ditt.

Den enkle dra-og-slipp-funksjonen gjør det enkelt å lage en plantegning. Integrerte måleverktøy viser lengden på veggene. Legg så til vinduer, dører og trapper. Du kan tegne det selv ELLER bestille en plantegning fra våre dyktige illustratører – alt du trenger er en teknisk tegning eller skisse.

Interiør design trend velvære hjemme

Steg 2: Møbler og innred plantegningen din

Legg til gulv-, vegg- og takmaterialer. Velg mellom ulike overflatebehandlinger og farger, eller lag dine egne farger. Deretter kan du møblere. Du kan velge mellom tusenvis av merkevarer og generiske produkter i vårt store produktbibliotek. Prøv deg frem med ulike farger, materialer og layouter, velg tilbehør og gjør tilpasninger så du får det akkurat slik du vil ha det.

RoomSketcher Live 3D visning av organisk interiørstil

Steg 3: Visualiser dine design i imponerende 3D

Med RoomSketcher er det enkelt å se boligen din i 3D. Få en forhåndsvisning av dine design ved å ta snapshot i 3D. Lagre og sammenlign dine favoritter. Generer fantastiske 3D-plantegninger, 3D-bilder og 360-visninger, og del dine design i Live 3D - med bare et tastetrykk!

Hvorfor både profesjonelle og nybegynnere velger RoomSketcher


3D Plantegning av høy kvalitet

Enkelt program for boligdesign

Vi synes at det skal være enkelt og morsomt å lage boligdesign. Derfor  laget vi RoomSketcher Appen – en utrolig brukervennlig, intuitiv og innholdsrik programvare.

RoomSketcher er elsket av tusenvis av interiørdesignere, spesialister på oppussing og privatpersoner over hele verden. Det er ditt perfekte verktøy for boligdesign, tilpasset dine behov.

RoomSketcher App for PC Mac Tablett

Fullpakket med kraftfulle funksjoner

RoomSketcher-appen er fullpakket med mange profesjonelle funksjoner for å dekke dine behov ved boligdesign. Enten du vil leke med møblering, planlegge en oppussing, forhandle med en entreprenør eller du leverer interiørdesign til kunder, er RoomSketcher det beste programmet for å designe en bolig. 

Omfattende møbelbibliotek i appen

Kom i gang med det samme

Alle RoomSketchers funksjoner er lette å bruke og å forstå, så du kan komme i gang med det samme. Dra- og slipp-funksjonaliteten gjør det enkelt å tegne vegger og legge til vinduer, dører og møbler. Test ut ulike vegg- og møblerings-layouter, skift farger og overflater på vegger, tak og gulv, og se dem i 3D.


Vanlige spørsmål (FAQ):


Populære funksjoner for bolig- og interiørdesign

RoomSketcher-appen er full av profesjonelle funksjoner som er utviklet spesielt for boligdesign-entusiaster. 

Klar for å prøve RoomSketcher?