Hopp til hovedinnhold

Situasjonsplan

Vis frem hele eiendommen med imponerende arealplaner i 2D og 3D. Med RoomSketcher lager du enkelt landskapsdesign, hageplaner, bakgårdsdesign og mye mer.

Hagetegnings app software

Vis frem hele eiendommen

Planlegging av tomten til en bolig eller en næringseiendom er like viktig som å planlegge selve bygningen. Vis frem hele eiendommen inkludert uteområdene.

Lag tomteplaner for salg av eiendom, hagedesign for kundene dine eller planlegg din egen hage. Tegn enkelt opp landskapslayouten, legg til produkter og materialer, og visualiser den deretter i vakker 3D.

Perfekt for eiendomsmegling, landskapsdesign, hagedesign og oppussingsprosjekter.

Tegn ditt uteområde på en enkel måte

Det er enkelt å tegne en situasjonsplan

Lag tomteplaner av høy kvalitet raskt og enkelt. Tegn hagelayout, plener, gangveier, innkjørsler, parkeringsplasser, terrasser og mer. Definer grenser med gjerder, vegger, fortauskanter og hekker. Tilpass områdeplanen din med forskjellige fargede soner, materialer og teksturer.

Hagedesign i 3D Bilde

Møblér med utendørsprodukter og materialer

Du kan enkelt møblere plantegningen din med mange utendørsprodukter som bassenger, boblebad og utemøbler fra produktbiblioteket vårt. Legg til plantekasser, blomster, busker og trær.

Prøv forskjellige materialer som belegningsstein, fliser, småstein og mer for å finne de perfekte materialene for landskapsdesignet ditt.

3D plantegning hage og uteområde med svømmebasseng

Lag vakre 2D- & 3D-tomteplaner

Lag vakre tomteplaner i 2D og vis frem landskapsdesignet ditt i høykvalitativ 3D. Gi liv til dine tomteplaner med realistiske landskapsmaterialer, teksturer, utendørsprodukter, trær, busker og blomster. Høy oppløsning og optimalisert for utskrift og web. Skriv ut og last ned i JPG-, PNG- eller PDF-format.


Få imponerende arealplaner med RoomSketcher

Effektfulle situasjonsplaner i 2D og 3D som alle kan lage.

Klar for å prøve RoomSketcher?