Hopp til hovedinnhold

For deg som designer og pusser opp boliger

Med RoomSketcher er det enkelt å planlegge og visualisere ditt boligoppussingsprosjekt. Prøv ut ulike layouter og designideer. Enkelt å lage profesjonelle plantegninger og imponerende 3D Bilder.

Lisa Shearer

Jeg har brukt RoomSketcher i over  2 år nå i min design- og oppussingsvirksomhet. Det er enkelt å navigere og veldig nyttig for å vise kundene hvilke muligheter som ligger i boligen deres, ved hjelp av 2D- og 3D-plantegninger og virtuelle 3D-visninger. Jeg gleder meg til å bruke RoomSketcher i mange år fremover.

Lisa Shearer

Interiørdesigner, Shearer Designs

Planlleggingsverktøy for boliger

Rimelig verktøy for boligdesign alle kan bruke

Om du planlegger oppussing av hele huset eller bare et rom eller to, kan du unngå kostbare feil ved å bruke et verktøy som RoomSketcher. Prøv ut designideer online og lag ulike forslag for å se hva som fungerer. Bli enig med kunden før du kjøper materialer eller skaffer håndtverker. Planlegg oppussingsprosjektet med RoomSketcher og få et billig redskap som alle kan lære å bruke.

Skreddersydde 2D og 3D Plantegninger i gult

Visualiser mulighetene i en bolig

Oppussingsprosesser er morsomme, men kan også være lange og slitsomme. Å visualisere boligen før den er bygget viser deg hvordan designet vil bli og hjelper til med å holde motivasjonen oppe gjennom prosjektet. Med RoomSketcher kan du visualisere dine forslag gjennom plantegninger og 3D Bilder, og på den måten ha full kontroll på sluttresultatet. Ved hjelp av plantegninger kan du få frem boligens fulle potensiale og vise alle mulige layoutløsninger. Du kan enkelt gjøre endringer i plantegningen og justere ditt design ved behov. 

Stuedesign av Decor Interiors & More

Lag fantastiske 3D renderinger

Har du noen gang hatt en skikkelig god idé, men ikke vært sikker på  hvordan det ville se ut i rommet? Prøv det i RoomSketcher Appen! Visualiser i høyoppløselig 3D, prøv ut ulike alternativer og sammenlign dem ved å bruke flotte 3D Bilder og 360 Visninger. Å vise ideene dine i 3D gir deg og kunden din bedre grunnlag for å ta riktige beslutninger i prosjektet. Med RoomSketcher kan du unngå kostbare feil og ende opp med den boligen du og kunden din drømte om. 


Favorittfunksjoner til boligoppussing

RoomSketcher er full av profesjonelle funksjoner som er utviklet spesielt for deg som jobber med boligoppussing. Ta en titt på noen av våre kunders favoritter:

Klar til å prøve RoomSketcher?