Hopp til hovedinnhold

Tegneprogram

Med RoomSketchers lettanvendelige plantegningsprogram lager du plantegninger på få minutter. Design profesjonelle 2D- og 3D-plantegninger for boligannonser og designprosjekter.

Ulrich Cimolino

Et bra verktøy for hvem som helst - selv om man har liten eller ingen kunnskap om hvordan man skal planlegge og innrede et rom.

Ulrich Cimolino

Huseier, Tyskland

Lett å lage plantegninger med RoomSketcher

4 trinn for å lage plantegninger med RoomSketcher


RoomSketcher App for iPad og Mac

Trinn 1: Lag plantegningen

Last ned RoomSketcher-appen og begynn å lage din første plantegning. Du trenger ingen trening eller kunnskaper om teknisk tegning

  • Tegn fra scratch på datamaskin eller nettbrett
  • Start med en rom-mal og utvid den etterhvert
  • Enkelt å få eksakte veggmål mens du tegner

Vil du ikke tegne selv? Ikke noe problem. Send oss en teknisk tegning eller skisse og la oss tegne for deg. Bruk RoomSketcher til å gjøre endringer i plantegningen når du får den tilbake fra oss neste virkedag. 

RoomSketcher funksjonalitet ekte møbler

Trinn 2: Legg til møbler og innredningsdetaljer

Bare klikk for å legge til dører, vinduer og trapper. Endre størrelse på objektet ved å dra dem eller angi eksakt mål. Mange ulike stiler å velge mellom, fra franske dører til hengslede vinduer, fra U-formede trapper til trapper med avsatser. 

Legg deretter til møbler. I RoomSketchers omfattende produktbibliotek finns det over 10 000 ulike møbler og materialer å velge mellom. Hold det enkelt for store boligplaner, eller match interiøret for mer detaljerte og personlige planer.

tegn 2D og 3D plantegninger

Trinn 3: Generer profesjonelle plantegninger

Til slutt, klikk for å generere 2D- og 3D-plantegningene dine. Du kan printe eller laste ned de skalerte tegningene i JPG, PNG eller PDF - perfekt for brosjyrer og hjemmesider. Last ned og send på mail til venner og kunder.

Plantegningene er enkle å endre med vår smarte software. Åpne prosjektet, gjør endringene og oppdater ved et enkelt tastetrykk. Så enkelt er det! 

Organisk 3D Plantegning med hage

Trinn 4: Lag fantastiske 3D-visualiseringer

Samtidig som du tegner lager programmet en 3D-modell. Gå rundt i plantegningen i Live 3D og opplev interiøret ved hjelp av imponerende virtuelle 3D-foto og 360-visninger. Gjør toppmoderne renderinger med bare et tastetrykk.

RoomSketcher tilbyr ikke bare en enkel måte å lage plantegninger på. Du får også tilgang til kraftfulle funksjoner for 3D-visualisering som vil hjelpe deg å lage den perfekte tegningen. 

En kraftfull app for plantegninger

RoomSketcher App er fullpakket med profesjonelle funksjoner som hjelper deg å lage tegninger for hus, kontorer og mye annet. Det kreves ingen tekniske tegnekunnskaper. RoomSketcher brukes og verdsettes av privatpersoner og profesjonelle brukere over hele verden.


Ofte stilte spørsmål (FAQ)


Eksempler på plantegninger fra RoomSketcher

Lag plantegninger for et hvert prosjekt - lite eller stort, privat eller for en virksomhet. Dette enkle plantegnings-verktøyet lar deg designe alt fra åpne plantegninger for en bolig til plantegninger for en eksklusiv restaurant. 

Klar for å prøve RoomSketcher?