Hopp til hovedinnhold

Arkitekter

RoomSketcher hjelper arkitekter å spare tid og penger med nøyaktige plantegninger, enkel editering og øyeblikkelig 3D-visualisering.

Ruben Feldman

Jeg synes RoomSketcher er et veldig pålitelig selskap på alle områder. De er profesjonelle, bryr seg om brukerne og leverer som lovet, noe som er av den største betydning når vi organiserer våre arkitekttjenester. Jeg anbefaler RoomSketcher på det sterkeste!

Ruben O. Feldman

Architect, USA

RoomSketcher App MacBook iPad

Ferdigstill planen din på kortere tid

Bruk RoomSketcher Appen i planleggingsfasen av prosjektet ditt og spar både tid og penger. Tegn prosjektet i appen for å få en interaktiv plantegning. Foreta endringer i prosjektet raskt og enkelt basert på feedback fra kunden. Unngå unødvendig tidsbruk kostnader på mange fram-og-tilbake-prosesser med den enkle editeringen og raske 3D-visualiseringen.

RoomSketcher Live 3D flyover modus

Gi liv til prosjektet ditt med umiddelbar 3D

Mange har problemer med å se for seg hvordan noe vil se ut utfra en 2D-tegning eller en teknisk 3D-modell.

RoomSketcher tilbyr imponerende 3D-visualisering - tilgjengelig ved et tastetrykk. Ingen ventetid, så du kan umiddelbart se plantegningene dine i interaktiv Live 3D og dele dem med kunden din.

Svart og hvit 2d plantegning med totalt areal og mål

Få plantegninger med mål og ferdigstill dem enkelt i et CAD-program

Med RoomSketcher får du plantegninger med mål. Disse tegningene gjør det enkelt å fullføre hustegningene i et CAD-program.

Når et endelig design er landet sammen med kunden, kan du enkelt laste ned en komplett 2D-plantegning med alle mål du trenger. Herfra kan du fullføre plantegningen og lage byggeplan etc.


Populære funksjoner for arkitekter

RoomSketcher Appen er fullpakket med profesjonelle funksjoner som er utviklet spesielt for arkitekter. Her er noen av våre kunders favoritter:

Klar for å prøve RoomSketcher?