Hopp til hovedinnhold

Tegneprogram for interiørdesign - visualiser dine designkonsept profesjonelt

RoomSketcher er et lett-å-bruke tegneprogram for interiørdesign der du kan levere imponerende 3D bilder og detaljerte plantegninger. Alle kan få det til -ingen teknisk kompetanse kreves.

Robin Tschumper

“Som interiørdesigner uten utdannelse innen arkitektur og interiør, synes jeg RoomSketcher er svært nyttig. Jeg bruker dette programmet til å redesigne interiøret til husene vi kjøper for å pusse opp og selge. Jeg har til og med fått flyttet trapper. Jeg har prøvd lignende programmer, men RoomSketcher er mye enklere! Mannen min, som har problemer med de fleste teknologiske programvarene, var i stand til å bruke den uten mye hjelp. Jeg anbefaler det på det sterkeste.”

Robin Tschumper

Interiørdesigner, USA

Hvorfor RoomSketcher er den beste programvaren for interiørdesign


Stuedesign av Decor Interiors & More

Lag fantastiske 3D-renderinger

Med RoomSketcher kan du lage vakre 3D Bilder helt på egen hånd. Du trenger ikke lenger å bruke kompliserte programvarer eller vente på at andre skal lage bilder for deg.

Med et klikk kan du lage fantastiske 3D Bilder og 360 Visninger for å visualisere designkonseptet ditt. En effektiv måte å presentere ideene dine på for kunder og entreprenørene.

RoomSketcher Live 3D flyover modus

Få flere oppdrag

Lag imponerende 3D-visualisering kombinert med 2D- og 3D-Plantegninger for å presentere prosjektet ditt. Tydelig og profesjonell kommunikasjon hjelper deg med å få flere prosjekter og overgå forventningene når du presenterer ideene dine. Del prosjektet ditt med klientener og la dem gå gjennom hjemmet sitt i Live 3D. Begrens designoverraskelser og sett deg opp for å lykkes.

RoomSketcher App for PC Mac Tablett

Effektiv kommunikasjon forbedrer arbeidsflyten din

Å lage et ferdig design er en gjentagene prosess. Med RoomSketcher har du et rimelig og brukervennlig tegneprogram som forenkler det uunngåelige frem og tilbake med kunden din. Du trenger ikke å tegne komplette planer på nytt og omorganisere 3D-bildene dine, du kan raskt oppdatere dem selv rett i programvaren.

  • Flytt enkelt fra en plantegning til umiddelbare 3D Snapshots - endringer i plantegningen oppdateres i dine med ett klikk
  • Del dine ideer enkelt med kunder mens du jobber på et prosjekt
  • Lag en helhetlig designkonsept med høyoppløselig rendering og profesjonelle plantegninger i 2D og 3D

Slik bruker du RoomSketcher til å presentere designprosjektene dine

Computer Mac RoomSketcher App

Steg 1: Lag en plantegning av rommet du designer

Mål opp rommet du designer og tegn det opp i RoomSketcher-Appen. Hendige veggdimensjoner gjør det enkelt å få nøyaktige mål. Skal du lage et helt hus og har en skisse kan du sende denne til oss, så lager vi planen for deg.

RoomSketcher App Computer Mac

Steg 2: Legg til dører, vinduer og trapper

Legg inn eksisterende dører, vinduer, og trapper. Mål vinduer for å få riktig bredde, og pass på å justere størrelsene i programvaren. Still inn høyden over gulvet for vinduer, og velg riktig åpningsvinkel på dørene.

Bruk litt tid på dette stadiet slik at du er sikker på at du har riktig grunnlag. Dette gjør designprosessen enklere når du kommer til de morsomme tingene.

RoomSketcher App i møbelmodus

Steg 3: Møbler og dekorer

Nå som layouten din er klar, er det på tide å begynne å innrede. Legg til en veggfarge, eller tapet. Velg gulv, og begynn deretter å møblere og dekorere. Med mer enn 10 000 tilgjengelige produkter har du my eå velge mellom. Øyeblikkelige 3D Snapshots lar deg visualisere designet ditt mens du jobber.

Lag kopier av rommet og prøv forskjellige alternativer for å se hva som fungerer best. Prøv forskjellige stiler for å få flere alternativer du kan presentere for kunden din.

2D 3D plantegning av baderom

Steg 4: Fullfør konseptet og presenter med plantegninger

Generer 2D- og 3D Planløsninger av høy kvalitet. Skriv ut og last ned i flere formater som JPG, PNG og PDF. Lag deretter imponerende 3D Bilder for å vise kundene dine.

3D bilde baderom sommerlig

Steg 5: Imponer kundene dine med vakre 3D-renderinger

Å visualisere ideene dine i 3D kunne ikke vært enklere. Bare bruk kameraet i appen og generere virtuelle 3D Bilder og 360 Visninger. Du kan til og med ta en tour og se designet ditt Live 3D. Live 3D oppdateres umiddelbart hvis du gjør en endring i prosjektet, uten ventetid eller nedetid. En rimelig måte å hjelpe kundene dine med å forstå din visjon.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)


Interiørdesignerenes favorittfunksjoner

RoomSketcher Appen har massevis av profesjonelle funksjoner utviklet spesielt for interiørdesignere. Her er noen av våre kunders faovritter:

Klar for å prøve RoomSketcher?