Hopp til hovedinnhold

Utdanning

Enten du er lærer eller student er RoomSketcher en fantastisk app til bruk i undervisning for å lage plantegninger og boligdesign. Best av alt - du trenger ikke å være teknisk kyndig for å få imponerende resultater.

Stian Abrahamsen lærer

Det jeg liker med RoomSketcher er at det er et veldig intuitivt og enkelt program å bruke med mange muligheter. Elevene mine elsket programmet, hovedsakelig på grunn av brukervennligheten og alle de kreative mulighetene.

Stian Abrahamsen

Kunst- & håndverkslærer

3D Plantegning eksempel for energiinspektører

Planlegg et rom eller et helt hus

Trenger du et enkelt verktøy for å planlegge en eiendom eller et hus? Bruk RoomSketcher Appen til å planlegge din layout og design. Velg møbler, farger og materialer og hvor du skal plassere vinduer og dører. Prøv ut idéene dine og finn den beste layouten og møbleringen.

Interiørdesign trender 80-talls dekor

Lag ditt eget interiørkonsept

Med RoomSketcher er det enkelt å lage imponerende design med flotte 3D-visualiseringer. Eksperimenter med farger, tapeter og møbler for å skape ditt eget unike uttrykk. Del dine innredningskonsepter med andre, og lag fantastiske prosjektpresentasjoner med bare et tastetrykk.

2d Plantegning skreddersydd med farger og romnavn

Lag plantegninger for å finne den beste layouten

Test ut ulike plasseringer av møbler  for å finne den optimale løsningen. Lag forskjellige alternativer og presenter dem for dine fiktive kunder. Med RoomSketcher er det enkelt å dele og visualisere prosjektene dine med 2D- og 3D-plantegninger, 3D Bilder med mer.

Tropisk stil på badet

Test ut ulike design-idéer

RoomSketcher er det ultimate verktøyet for å lage og presentere designidéer. Du kan raskt og enkelt lage en plantegning, designe din visjon og gjøre endringer underveis. Med vårt store produktbibliotek er alternativene uendelige. Perfekt for å bygge porteføljen eller til dine presentasjoner.

RoomSketcher Live 3D flyover modus

Visualiser prosjektet ditt i 3D

Tegn i 2D og visualiser i imponerende 3D. 3D-visualiseringen gjør at du tydelig kan se din design og layout mens du tegner. Det er også den perfekte måten å presentere det ferdige resultatet på. RoomSketcher er veldig enkel å bruke - hele klassen kan bruke appen og glede seg over å få de samme fantastiske resultatene.

Tilpass dine 2D plantegninger med transparent backgunn

Lær elevene om romplanlegging

Å forstå romplanlegging kan være utfordrende. Med RoomSketcher har lærere et flott verktøy tilgjengelig som elevene elsker å bruke.

Klar til å prøve RoomSketcher?