RoomSketcher

Boligfotografer

Jobber du med boligfotografering? Med RoomSketcher er det lett å inkludere profesjonelle plantegninger til din produktportofolio.

Real-Estate-Photography
  • Tjen mer penger på å legge til plantegninger til din portefølje
  • Enten du tegner selv eller bruker RoomSketcher Tegneservice
  • Grunnleggende funksjonalitet er gratis – oppgrader for å få tilgang til premium funksjoner

” Jeg bruker RoomSketcher til alle mine 3D plantegninger, og dette alene står for nesten 30% av min årlige inntekter som en profesjonell boligfotograf. ”
Kay Myrstrand, Boligfotograf, Fokus Foto

Profesjonelle plantegninger for boligfotografer

Eiendomsfotografering er en av de mest konkurransedyktige næringene i verden. I tillegg til flott fotografering er plantegninger en essensiell komponent for å selge en leilighet. Enten du jobber freelance eller for en større meglergruppe, du kan skille deg ut fra mengden ved å legge til høykvalitets profesjonelle plantegninger til dine tjenester.

RoomSketcher gjør det lett å lage høykvalitets 2D og 3D Plantegninger. Du kan enten tegne selv, eller bestille fra vår Tegneservice.

Lett å redigere

Spar tid ved å bestille plantegninger fra RoomSketcher Tegneservice. Når du mottar din tegning kan du gjøre endringer og regenerere tegningen. Du trenger ikke sende den frem og tilbake til illustratørene.

Høy kvalitet

RoomSketcher Plantegninger er høyoppløste og kan lastes ned som JPG, PDF og PNG format for utskrift og nett. Perfekt for eiendomsnettsider, sosiale medier, og for prospekter.

Elsket av tusentalls profesjonelle brukere verdenover. RoomSketcher er det perfekte plantegningsverktøyet som vil ta dine boligfotograftjenester til nye høyder. Tjen mer penger og skill deg ut fra resten med høykvalitets plantegninger fra RoomSketcher. Kom i gang idag!

Lær mer

Kom i gang, risikofritt!

Du kan bruke mye av vår funksjonalitet, uten at det koster deg noe. Oppgrader når du har behov for ekstra funksjonalitet – så enkelt er det!

” RoomSketcher forenkler arbeidsflyten som boligfotograf. De er pålitelige og har god kundeservice! ”
John-A Sugaarden, Boligfotograf

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressurser

Bolig

Profesjonell Bruk

RoomSketcher