Hopp til hovedinnhold

Velg dine favoritter

Med RoomSketchers store produktbibliotek vil du garantert få noen favoritter. Ikke bruk tid på å lete etter dem - lagre dine mest brukte materialer, farger og møbler som favoritter i appen.

Velg dine favoritter
Velg dine favorittmøbler

Lag ditt personlig produktutvalg

Etter hvert som du blir kjent med RoomSketchers store produktutvalg, vil du raskt finne dine favorittmøbler, -materialer og -farger. Bare klikk på hjertet på produktet, så legges det automatisk til i favorittlisten din.

Fortsett å markere favorittene dine, og vipps så har du ditt eget personlige utvalg.

Favorittmaterialer gulv

Finn favorittene dine raskere

Å merke de mest brukte gjenstandene dine som favoritter vil spare deg for mye tid! Med bare ett klikk vil du umiddelbart kunne få tilgang til og legge dem til i prosjektet ditt.

La oss si at du ønsker å finne spisebord og stoler - bare klikk på hjertet og favorittmøblene dine dukker opp. Eller, hvis du ønsker å bytte materialer på et møbel, vil du raskt finne favorittene dine uten å måtte søke gjennom lange lister med materialer.

RoomSketcher Pro med flere produktvalg

Profesjonelle brukere kan få sitt eget bedriftsbibiliotek med produkter

Få fart på produksjonen av plantegninger ved å begrense produktutvalget på tvers av hele bedriften. Sett opp et bibliotek med forhåndsgodkjente produkter og del det med hele teamet. Det er enkelt å bytte tilbake til hele møbelutvalget når det trengs, men et mindre og spesifikt utvalg gjør det enda raskere å lage plantegninger med de riktige produktene. Et populært innslag hos våre kunder. Ta kontakt med kundeservice hvis du trenger hjelp til å sette opp dette.

Klar for å prøve RoomSketcher?