Hopp til hovedinnhold

RoomSketcher for Business

Med RoomSketcher er det enkelt å lage imponerende plantegninger og 3D visualiseringer av høy kvalitet. Vi hjelper tusenvis av små, mellomstore og store bedrifter hver dag med å produsere plantegninger – vi vil gjerne hjelpe deg også!

Topp profesjonelle funksjoner


blå 2D plantegning med firmafarger og logo

Plantegninger med branding

Gi dine 2D og 3D Planløsninger et profesjonelt utseende ved å legge til din branding. Legg til logoen din, inkorporer bedriftens farger og lag et profesjonelt brevpapir på din presentasjon.

Plantegning på papir i 2D, sort og hvit

Tegn fra en skisse

Har du en eksisterende plantegning? Importer den for å bruke den som mal. Last opp en blåkopi, skisse eller et bilde for å tegne over. Lag dine 2D- og 3D Plantegninger raskere!

Beregn totalt areal

Regn ut Total Areal

La vår Total Areal-funksjon gjøre det harde arbeidet for deg. Automatisk beregn arealet av plantegningen din på flere ulike måter. Beregn totalareal, bruttoareal, indre arealer med mer!

Skandinavisk badreomsstil

Fantastiske 3D Bilder

Planlegg og vis frem prosjektene dine – lag plantegningen, møbler og dekorer, visualiser deretter i 3D. Enkelt å dele og presentere ideer til kunder.

Bestill plantegninger fra teknisk tegning

Bestill plantegninger

Med RoomSketcher kan du velge å bestille eller tegne plantegninger selv. Du kan til og med gå for en kombinasjon for å komme i gang – bestill en plantegning, åpne den i appen og fortsett redigeringen selv.

Fantastisk kundeservice

Vårt vennlige kundeservice-team er her for å hjelpe deg å lykkes. Ta kontakt for å få hjelp til å komme i gang, lage stiler til plantegningene dine, velge det beste abonnementent for din bedrift og mye mer.  

RoomSketcher Pro 3D plantegning med karnapper

Våre Pro funksjoner

Våre profesjonelle abonnement er fullpakket med de profesjonelle funksjonene du trenger for å lage plantegninger av høy kvalitet. Perfekt for interiørdesign, oppussing og eiendomsmeglere.

Klar for å prøve RoomSkether?