Hopp til hovedinnhold

Pro-abonnement

RoomSketcher Pro er ideell for profesjonelle brukere som ønsker høykvalitets plantegninger og 3D-visualisering for å designe, bygge eller selge eiendommer.

RoomSketcher Live 3D flyover modus

Profesjonelle plantegninger og 3D-visualisering

Et RoomSketcher Pro-abonnement inkluderer alle de profesjonelle funksjonene du trenger for å tilpasse, personliggjøre og brande plantegningene dine.

Du får brukervennlige 2D og 3D Plantegninger, høyoppløselige 3D Bilder, 360 Visninger og Live 3D Plantegninger du kan dele med dine kunder og klienter. Du kan også tegne plantegningene dine basert på en opplastet skisse, og bestille plantegninger med Credits, noe som gir deg en rabattert pris.

2d Plantegning skreddersydd med farger og romnavn

Ideell for profesjonelle brukere

RoomSketcher Pro er ideell for profesjonelle brukere som designer, bygger eller selger eiendom for kunder, inkludert eiendomsutviklere og eiendomsmeglere, interiørdesignere, takstmenn og entreprenører. Den passer også for alle som ønsker å generere et høyt antall premium plantegninger med rabatter på Pro-nivå.

Credits er RoomSketchers virtuelle valuta. Bruk Credits til å lage prosjekter, generere 3D Plantegninger, 3D Bilder og 360 Visninger. Kjøp ekstra Credits etter behov.

Klar for å oppgradere?