RoomSketcher

Pro Lisens

RoomSketcher Pro er ideelt for profesjonelle brukere som ønsker høykvalitets 2D og 3D plantegninger, med mulighet for 3D visualisering til boligsalgsrapporter, ved bygging, design, eller salg av boliger.

RoomSketcher-Pro-Subscription
  • Professjonelle plantegninger og 3D visualisering
  • Skreddersydde plantegninger med firmaets logo og farger
  • Volumrabatter på plantegningsbestillinger og annen premium funksjonalitet

” RoomSketcher har vist seg å være uvurderlig for mitt firma og har virkelig hjulpet oss å forbedre vårt design og planløsning delen av våre prosjekter. ”
Leon Wade, England

Professjonelle Plantegninger og 3D Visualisering

En RoomSketcher Pro linsens inkluderer alle funksjonene som RoomSketcher VIP, pluss alle profesjonelle funksjonaliteten som oppsettsalternativer som gir deg mulighet til å skreddersy dine plantegninger og få frem din egen look.

Med RoomSketcher Pro får du et plantegningsverktøy som er lett og bruke, og som raskt gir deg helt ferdige 2D og 3D plantegninger. Du får også tilgang til 3D Bilder, 360 Visninger og Live 3D Plantegninger du kan dele med dine kunder. Du kan også tegne plantegninger basert på skisser eller blåkopier du selv laster opp, eller bestill helt enkelt fra våre flinke illustratører gjennom vår Tegneservice. Som Pro bruker får du rabatterte priser på bestillinger og du kan bestille med Credits inkludert med din lisens.

RoomSketcher Pro er ideelt for profesjonelle brukere som selger, styler og bygger boliger for kunder, inkludert plantegning-og boligfotografi spesialister, interiørdesignere, oppussingsspesialister og håndverkere. Det passer også bra for en hver som ønsker å generere et stort antall premium produkter på profesjonelt nivå til rabatterte priser.

Den årlige lisensen inkluderer en konto som er fylt med Credits. Du bruker Credits til å lage prosjekter og generere 3D Plantegninger, 3D Bilder og 360 Visninger. Når enn du trenger kan du fylle på din konto med ekstra Credits.

” For de som jobber med boligsalg, interiørdesign og boligstyling – dette verktøyet er et must! ”
GeekItDown.com

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressurser

Bolig

Profesjonell Bruk

RoomSketcher