Hopp til hovedinnhold

Privat bruk

Prøv ut våre idéer, planlegg drømmehuset ditt eller lag plantegninger du kan dele med byggmesteren din. Du trenger ikke være proff - hvem som helst kan lage plantegninger og boligdesign med RoomSketcher.

RoomSketcher er perfekt for…

 • Planlegging av nybygg
 • Boligannonser
 • Boligutleie
 • Planlegge flytting
 • Planlegging av møblering
 • Oppussing av kjøkken
 • Opppussing av bad
 • Oppussing
 • Planlegging av ditt drømmehjem
 • Boligdesign
 • Hjemmekontor
Julia og Ben

Vi planla hele ombyggingen av hus og hage basert på vårt detaljerte prosjekt i RoomSketcher (plantegning og 3D-bilder). RoomSketcher fungerte som grunnlag da vi skulle vise vår visjon til entreprenøren, som da kunne implementere det akkurat slik vi hadde visualisert det.

Julia Jentzen & Ben Hietzig

Huseiere, Cape Town

Bohemsk baderom 3D bilde

Oppussing av bolig

Med RoomSketcher kan du prøve ut idéene, visualisere dem og kommunisere visjonene dine på en tydelig og enkel måte. Ved å bruke RoomSketcher-appen i planleggingsfasen av oppussingsprosjektet, kan du lettere ta gode beslutninger og unngå kostbare feil og misforståelser. Perfekt for å tydeliggjøre dine ønsker for arkitekt og håndtverkere.

2D plantegning med materialer

Finn den beste møbleringslayouten

Den beste måten å planlegge møblering på er å bruke et program for romplanlegging. Prøv deg frem med ulike møbleringer, og finn den beste løsningen for boligen din. Dette gjør at du kan optimalisere plassen og visualisere ideer før du bestemmer deg for nye møbler eller kaster bort tid på å omorganisere de du har.

Omfattende møbelbibliotek i appen

Planlegg flyttingen

Se hvilke møbler som passer og ikke i ditt nye hjem. Lag plantegning av den nye boligen, plassér ut møbler du allerede har og nye møbler, og bestem deg for hva du vil ta med. Spar tid og arbeid ved å planlegge flyttingen i RoomSketcher-appen.

3D Bilde pergola planlegg ditt hjem

Planlegg drømmeboligen din

Ha det gøy og lek med idéene dine, enten det gjelder din nye bolig eller bare er for gøy. Velg layout, møbler og lag et uteområde med hage og kanskje til og med et basseng. Ved å planlegge drømmehuset ditt i RoomSketcher-appen kan du se hva som kreves for at det skal bli virkelighet.

RoomSketcher 3D Plantegning for interiørdesign og oppussing

Lag plantegninger for boligsalg eller -utleie

Boligkjøpere elsker plantegninger. Ved å legge til en plantegning i boligprospektet ditt kan du skille deg ut og gi potensielle kunder en ekte fornemmelse av boligen. Med RoomSketcher-appen trenger du ikke være ekspert for å lage plantegninger - hvem som helst kan gjøre det.

Zen baderomsstil med utendørs dusj

Boligdesign

Lag ulike boligdesign og visualisér dem i 3D. Lek med møbler, farger og materialer. Enten du designer for deg selv eller dine venner, eller bare har det som hobby, er det morsomt og enkelt med RoomSketcher.

Klar for å prøve RoomSketcher?