RoomSketcher

Takstmenn

Er du takstmann og ønsker plantegninger av høy kvalitet? Se vår korte video for å lære hvordan du bruker RoomSketcher!

  • Tegn selv eller bestill fra oss ved å sende inn en skisse eller et blåkopi
  • Inkluder romnavn, størrelser, mål og mer!
  • Regner ut total areal automatisk

” RoomSketcher er genialt – den profesjonelle kvaliteten på plantegningene jeg har laget med RoomSketcher har forbedret vår boligannonsering enormt. ”
James Bellini, James Griffin Lettings Ltd, England

Inkluder profesjonelle plantegninger med din rapport

Plantegninger er en essensiell del av din boligrapport, de gir en tydelig og profesjonell oversikt over boligens layout. Forbedre kvaliteten på din rapport med plantegninger av høy kvalitet.

Med RoomSketcher, er det lett å tegne høy-kvalitets plantegninger. Tegn dine plantegninger selv eller bestill fra vår Tegneservice – Alt du trenger er en skisse eller et blåkopi. Med RoomSketcher sitt enkle brukergrensesnitt er det lett å tegne en plantegning klar på minutter. Deretter kan du generere ferdige 2D og 3D Plantegninger – kun et tastetrykk unna.

Inkluder innvendige og utvendige mål, legg til romnavn og romstørrelser. Velg om du ønsker plantegningene med eller uten møbler, eller kanskje med kun faste installasjoner. Legg til detaljer på eiendommen og inkluder din egen disclaimer tekst om du vil. RoomSketcher plantegninger er høy-oppløste og kan lastes ned i skala. Du får dem i JPG, PDF og PNG format for utskift eller til å publiseres på nett. Skreddersy ditt brevark med firmalogo og detaljer.

RoomSketcher er elsket av tusenvis av takstmenn over hele verden, RoomSketcher er det perfekte plantegningsverktøyet for dine behov. Kom i gang og begynn å tegne profesjonelle plantegninger for dine rapporter i dag!

Lær mer

Kom i gang, risikofritt!

Du kan bruke mye av vår funksjonalitet, uten at det koster deg noe. Oppgrader når du har behov for ekstra funksjonalitet – så enkelt er det!

” RoomSketcher er et flott firma å jobbe med, veldig profesjonelle og effektive, vi anbefaler dem sterkt. ”
Dean Perkins – Salgsdirektør ved Marcus Anthony Estates, London

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressurser

Bolig

Profesjonell Bruk

RoomSketcher